sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales casolà: Tota la informació abans de fer-ho

Com és un salvaescales casolà? A aquest article et proporcionem tota la informació necessària abans de fer-lo.

 

Aconseguir un entorn accessible és convenient sobretot per a millorar la seguretat i autonomia de les persones d'avançada edat, amb mobilitat reduïda o discapacitat.

Però encara és més important aconseguir aquesta accessibilitat en el nostre àmbit diari, és a dir, en la nostra llar, perquè és on invertim la major part del temps.

Cada any, milers de persones decideixen canviar d'habitatge perquè disposen de barreres arquitectòniques en el seu habitatge que limiten la seva llibertat de moviment. Per a millorar aquest aspecte, existeixen diferents ajudes tècniques que permeten acabar amb aquests obstacles sense necessitat de mudar-se.

En aquest sentit, és important tenir en compte que realitzar un salvaescales casolà és molt difícil i pot ser perillós, perquè aquestes solucions disposen d'un motor i és necessari que estiguin fabricades a mesura per a permetre elevar a l'usuari amb les màximes garanties de seguretat.

Per això, a aquest article t'expliquem com millorar l'accessibilitat fàcilment i sense perills.

 

Pot ser t'interessa: Cadires salvaescales portàtils: Què són i on comprar

 

 

Què és un salvaescaleras i quins tipus existeixen?

 

Els salvaescales són dispositius mecànics que serveixen per a superar els diferents desnivells verticals que trobem en l'entorn.

Els més usuals són les cadires salvaescales, les plataformes pujaescales o els elevadors. Aquestes ajudes disposen d'un sistema de guies fabricat únicament per a l'escala a salvar.

 

Hi ha persones que pensen que aquestes solucions són molt cares i que pocs poden optar a elles, però has de saber que en Válida sin barreras disposem d'un gran rang variat d'ajudes i per això existeixen solucions més econòmiques, a més, proporcionem facilitats de pagament.

En aquest sentit, si necessita salvar una barrera en la seva llar i no desitja instal·lar una ajuda fixa, una alternativa ideal i molt segura és la de disposar d'un pujaescales portàtil.

 

 

Salvaescales portàtils

 

A Válida sin barreras disposem de dos models diferents d'ajudes mòbils:

· Pujaescales EFICACIS

· Pujaescales ERUGA

 

 

La diferència principal entre aquestes dues ajudes és que el salva escales EFICACIS permet elevar a usuaris amb mobilitat reduïda i també en cadira de rodes, mentre que el puja escales ERUGAnomés pot pujar i baixar a persones en cadira de rodes.

A diferència de les solucions fixes, aquestes ajudes són mòbils permetent salvar diferents desnivells. Així mateix, ocupen poc espai, per això són ideals per a emmagatzemar fàcilment.

L'únic factor a tenir en compte és que amb aquesta mena de solucions sempre necessitaràs l'assistència d'una altra persona que pugui subjectar i maniobrar la màquina al costat de la persona impedida. No obstant això, són ajudes especialment eficaces perquè disposen d'un sistema de seguretat que evita parades imprevistes.

 

 

 

Si ho desitja, a Válida sin barreras podem realitzar un estudi gratuït de la seva escala i d'aquesta manera, lliurar-li un pressupost i aconsellar-lo sobre la millor solució en el seu cas particular. Pot trucar-nos al telèfon gratuït 900 414 000 o enviar-nos un mail a [email protected], li donarem tota la informació sense compromís. 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu