sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales de baix consum a Válida sin barreras

Existeixen salvaescales de baix consum? A Válida sin barreras tenim models amb un consum energètic especialment baix.

 

A Válida sin barreras entenem la frustració de no poder continuar movent-nos lliurement per la nostra llar. Un sistema d'elevació salvaescales pot ajudar-nos a pujar i baixar les escales si tenim problemes de mobilitat, ja sigui degut a una edat avançada o una lesió que impedeix moure'ns amb llibertat. No obstant això, algunes persones no volen invertir en una d'aquestes ajudes a causa d'un pensament erroni d'una despesa inaccessible.

La veritat és que instal·lant un salvaescales a la llar surt més que rendible. En primer motiu perquè clarament, el fet d'instal·lar un d'aquests dispositius és molt més econòmic que haver de mudar-se o fer grans obres a casa.

A més, gràcies als avanços tecnològics, aquests salvaescales economitzen l'energia i garanteixen un estalvi energètic molt eficient.

T'ho expliquem detalladament a aquest article.

 

No tots els salvaescales consumeixen el mateix

 

El consum elèctric pot variar depenent de la mena de salvaescales al qual fem referència.

 

”sillas-salvaescaleras-consumo-electrico-energetico-coste”

 

Primer, és important saber que les ajudes pujaescales estan carregant-se de manera contínua, pensades perquè no s'apaguin i es mantinguin enceses en tot moment.

A Válida sin barreras tenim una àmplia gamma d'ajudes tècniques per a superar qualsevol tipus de desnivell vertical, ja sigui una escala recta o corba i en tota mena d'ambients d'interior i exterior.

En aquest sentit, una de les nostres solucions més demandades per les persones amb mobilitat reduïda són les cadires salvaescales per la seva versatilitat, adaptació de l'entorn i per ser especialment segures. Aquestes solucions serveixen per a instal·lar en qualsevol ambient, ja sigui en interior o en l'exterior de l'edifici o casa. A més, es tracta de l'ajuda que menys gasta, la qual té un consum menor a 0.024 kW per hora.

Una altra ajuda tècnica per a millorar el desplaçament de les persones en cadira de rodes són les plataformes salvaescales. Aquestes ajudes són molt útils per a salvar qualsevol tipus d'escales tant en locals, comunitats de veïns i tot tipus d'habitatges. A causa de les seves dimensions, molts poden pensar que consumeix massa. Però no és així, el seu consum és realment baix i serveix per a tota mena d'escales.

A Válida sin barreras tenim models com la plataforma elevadora SPATIUM amb bateries autorecargables que únicament necessiten una font de 24V. La potència que realitza és de 0,54kW. El seu consum es redueix als moments en què s'utilitza per a recarregar les bateries. Això vol dir que la despesa no és major al d'un electrodomèstic.

Una altra de les solucions per a la supressió de les barreres arquitectòniques són els elevadors verticals, ideals per a l'ús de qualsevol persones, amb i sense discapacitat. Aquests mini elevadors consumeixen molt menys que un ascensor normal, gràcies al seu motor i les seves capacitats reduïdes.

 

Salvaescales de Válida sin barreras de baix consum

 

Les cadires salvaescales de Válida sin barreras són un aparell molt eficaç a la nostra casa i consumeixen molt poc. La majoria d'elles tenen un consum de 24 watts per hora (0,024 kW), la qual cosa tenint en compte el cost de la llum a Espanya, un valor aproximat de 0,129€ del kW, significa un consum de només 0.003 euros per hora quan s'utilitza.

El cost real del consum energètic que suposa utilitzar un salvaescaleras modern, pot comparar-se amb el dels aparells elèctrics domèstics com un microones, un televisor o un bullidor. De fet, si comparem el temps d'utilització entre salvaescales i electrodomèstics és menor, per la qual cosa el cost encara es redueix més.

 

”bajo-consumo-electrico-energetico-silla-salvaescaleras”

 

Consumeix menys a una bombeta i només quan està en ús

 

Com hem comentat, els salvaescales han de deixar-se encesos perquè les bateries estiguin carregant-se en tot moment. Si s'apaga el subeescaleras durant un temps prolongat, pot arribar a perdre la seva càrrega i si això succeeix, haurà d'esperar que les bateries tornin a carregar-se per complet abans de tornar a usar el pujaescales.

El consum elèctric es mesura en quilowatts o watts. Perquè et facis una idea, et llistem alguns electrodomèstics i aparells de la llar comparant els consums de cadascun.

De mitjana un ventilador dempeus consumeix uns 288v/h, un microones uns 800 v/h, un aspirador 1200 v/h, la televisió uns 80 v/h, una planxa de cabell en encendre's uns 75v/h i un ordinador de sobretaula consumeix uns 220W de mitjana.

En aquest sentit, un salvaescales és el dispositiu que menys despesa et suposarà de tots.

 

”sillas-salvaescaleras-ventilador-comparativa-consumo-electrico-energetico-coste”

 

Tipus de salvaescales de baix consum per a escales rectes i corbes

 

La cadira salvaescales és una solució accessible tan còmoda i útil que ja són moltes les persones que han decidit fer el pas i disposar d'una a la seva casa. A més, disposen de les millors garanties de seguretat i una vida útil especialment llarga.

Un dels nostres models salvaescales que menys consumeix és la cadira ALIUM amb un consum energètic de tot just 20 Watts. Es tracta d'una cadira especialment segura i còmoda que serveix per a salvar trams d'escala rectes.

 

 

 

A Válida sin barreras ens preocupem per a trobar el salvaescales adequat a les teves necessitats per a millorar la teva qualitat de vida. Si ho necessites, t'oferim assessorament i un pressupost gratuït de la mà dels nostres tècnics experts en accessibilitat.

Després de realitzar la instal·lació del salvaescales en el teu domicili, no notaràs cap canvi significatiu en la factura d'electricitat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu