sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales de peu: novetat a VALIDA

otros usos o aplicaciones del salvaescaleras PODIUM

En un món que avança constantment en termes de tecnologia i accessibilitat, és fonamental que les persones amb mobilitat reduïda tinguin accés a solucions innovadores que els permetin superar obstacles i gaudir d'una vida més independent. VALIDA, empresa líder en el desenvolupament de solucions d'accessibilitat, hem llançat la nostra última novetat: el salvaescales dempeus PODIUM. Aquesta innovació promet canviar la vida de moltes persones en oferir una alternativa versàtil i eficaç per a superar escales i desnivells.

La importància de l'accessibilitat

L'accessibilitat és un dret fonamental que ha de garantir-se per a totes les persones, independentment de les seves capacitats físiques. Superar obstacles arquitectònics, com a escales i desnivells, pot ser un desafiament significatiu per a aquells amb mobilitat reduïda, discapacitats temporals o simplement per a les persones majors que desitgen mantenir la seva independència. En aquest context, les solucions de mobilitat, com els salvaescales, juguen un paper crucial en la millora de la qualitat de vida d'aquestes persones.

A VALIDA, som una empresa que ha estat a l'avantguarda de la indústria de l'accessibilitat durant més de dues dècades, destacant pel nostre compromís amb la innovació i la satisfacció del client. La nostra última solució accessible, el salvaescales per a anar dempeus o assegut PODIUM, és una prova més de la nostra dedicació per a brindar solucions pràctiques i eficients a les persones amb mobilitat reduïda.

El salvaescales de peu: PODIUM

La plataforma salvaescales PODIUM de VALIDA és una solució revolucionària que permet a les persones superar escales i desnivells de manera còmoda i segura. A diferència dels salvaescales tradicionals, que requereixen que l'usuari vagi en una cadira de rodes, aquest nou dispositiu permet als usuaris mantenir-se dempeus mentre són transportats d'un nivell a un altre. Aquesta característica única ofereix una sèrie d'avantatges significatius. Amb PODIUM l'usuari també pot anar assegut gràcies al seu seient abatible.

plataforma de peu per a espais reduïts

Major independència i comoditat

Una dels principals avantatges d'aquest salvaescales és que proporciona als usuaris una major independència i comoditat. Moltes persones amb mobilitat reduïda poden sentir-se incòmodes o insegures en haver de transferir-se d'una cadira a un salvaescales i viceversa. Amb la possibilitat de romandre dempeus, s'elimina aquesta preocupació i es facilita el procés de pujar i baixar escales. A més, l'usuari també pot anar assegut gràcies al seient abatible que disposa la plataforma elevadora.

Versatilitat d'ús

Una altra característica destacada d'aquesta innovació de VALGUDA és la seva versatilitat d'ús. El salvaescales per a anar dempeus és adequat per a una àmplia varietat de situacions i entorns. Pot instal·lar-se tant en espais interiors com exteriors, la qual cosa ho fa ideal per a llars, edificis públics, oficines i més. A més, s'adapta a diferents tipus d'escales, incloses les rectes i les corbes, la qual cosa amplia encara més la seva versatilitat.

No sols és útil per a les persones amb mobilitat reduïda, sinó que permet oferir altres utilitats com carregar la compra o simplement per al benestar de les persones.

Seguretat garantida

La seguretat és una prioritat absoluta en qualsevol dispositiu de mobilitat, i el salvaescales de peu de VALIDA no és una excepció. Aquest innovador sistema està equipat amb característiques de seguretat avançades, com a sensors de detecció d'obstacles, frens d'emergència i un sistema d'arrencada i parada suau. Aquestes característiques asseguren que els usuaris estiguin protegits en tot moment durant el seu viatge en el salvaescaleras.

Fàcil instal·lació i manteniment

VALIDA s'ha esforçat per fer que el seu salvaescales per a anar dempeus sigui el més convenient possible per als usuaris i els instal·ladors. La instal·lació d'aquest sistema és ràpida i senzilla, la qual cosa minimitza les molèsties per als propietaris d'habitatges i els gestors d'edificis. A més, el manteniment requerit és mínim, la qual cosa redueix els costos al llarg del temps i garanteix que el dispositiu funcioni de manera de confiança durant molts anys.

Plataforma súper compacta i estreta

Sens dubte, un dels seus majors beneficis és que pot instal·lar-se en pràcticament qualsevol escala, ja sigui recta o corba. A més, en ser tan petita, ocupa molt poc espai en el lloc d'instal·lació i permet el seu muntatge en espais realment estrets o amb altures reduïdes.

Així mateix, pot plegar-se, per la qual cosa quan no està sent utilitzat no ocupa espai en l'escala.

plataforma compacta per a pujar i baixar escales dempeus

Qui poden beneficiar-se del salvaescaleras per a anar de peus?

El salvaescales per a anar de peus de VALIDA està dissenyat per a servir a una àmplia gamma d'usuaris, inclosos:

Persones majors: A mesura que envellim, sovint experimentem una disminució natural de la mobilitat. El salvaescales per a anar dempeus permet a les persones majors mantenir la seva independència i continuar utilitzant totes les àrees de la seva llar.

Persones amb discapacitats temporals: Ja sigui degut a una lesió, una cirurgia o qualsevol altra condició temporal que afecti la mobilitat, el salvaescales per a anar dempeus brinda una solució eficaç i còmoda per a superar escales durant el període de recuperació.

Persones amb mobilitat reduïda permanent: Aquelles persones que tenen mobilitat reduïda de manera permanent, ja sigui degut a una discapacitat congènita o adquirida, també trobaran en aquest dispositiu una solució valuosa per a accedir a diferents àrees de les seves llars o llocs de treball. No és apta per a persones que van en cadira de rodes.

Cuidadors: Els cuidadors de persones amb mobilitat reduïda també es beneficien d'aquesta innovació, ja que facilita el procés d'assistència i redueix el risc de lesions tant per al cuidador com per a l'usuari.

Plataforma salvaescales de peu o assegut PODIUM

El salvaescaleras per a anar dempeus de VALIDA és una innovació significativa en el camp de la mobilitat i l'accessibilitat, que ofereix una solució versàtil, segura i còmoda per a superar obstacles arquitectònics.

Aquest dispositiu no sols promou la independència i la comoditat de les persones amb mobilitat reduïda, sinó que també millora la qualitat de vida de les persones majors i facilita la labor dels cuidadors. Amb la seva fàcil instal·lació i manteniment mínim, el salvaescaleras per a anar dempeus de VALIDA es posiciona com una eina essencial en la cerca d'un entorn més accessible i equitatiu per a tots.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu