sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales Girona i Costa Brava – Válida sin Barreras Plataformes i Elevadors

La instal·lació de cadires salvaescales i plataformes salvaescales és una solució cada vegada més estesa en persones amb mobilitat reduïda. També és una opció molt recomanable per a persones que fan ús d'una cadira de rodes. A Válida sin Barreras comptem amb una llarga trajectòria oferint la instal·lació, manteniment i reparació de salvaescales a Girona i la Costa Brava.

 

”silla-salvaescaleras-Girona-Costa-brava-subeescaleras”

 

Les solucions que oferim als nostres usuaris són totalment adaptables a les seves necessitats. No només es tracta d'ajudar a millorar la seva qualitat de vida, també el fet que pujar escales es converteixi en una realitat de màxima comoditat i seguretat.

A més, comptem amb un gran equip de postvenda dedicat exclusivament a la satisfacció del client i per a solucionar qualsevol dubte, consulta o incidència que es pogués originar en qualsevol moment. Tota la nostra gamma de productes i serveis de salvaescales i plataformes elevadores, tenen garantia de fabricació i instal·lació, així com un suport postvenda excel·lent per a la màxima tranquil·litat de l'usuari.

La gamma de solucions, productes i serveis de salvaescales que oferim eliminen qualsevol dificultat o barrera arquitectònica davant qualsevol mena d'escala que disposi l'usuari. Tot això sense importar la distància i longitud dels seus trams i grandària d'esglaons.

- Salvaescales per a escales de caragol

- Cadires salvaescales per a escales amb trams rectes

- Salvaescales per a escales amb trams corbs

 

Salvaescales a la província de Girona i la Costa Brava

 

Válida sin Barreras té una de les seves naus i oficines a Girona i ofereix els seus serveis de venda, instal·lació i manteniment de salvaescales, plataformes i elevadors en qualsevol localitat de la província de Girona i de la Costa Brava, així com a la resta d'Espanya des de les seves altres seus.

 

”salvaescaleras-Girona-Costa-brava”

 

Comptem amb centenars d'suaris satisfets a Girona, Barcelona, Lleida, Tarragona i la resta d'Espanya, amb centenars d'instal·lacions de cadires salvaescales i plataformes salvaescales realitzades a les seves primeres i segones residències.

Si està buscant assessorament i pressupost d'instal·lació de cadires salvaescales a Girona o la Costa Brava, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres de manera gratuïta i sense compromís, emplenant qualsevol formulari de la nostra pàgina web o trucant-nos per telèfon. Un dels nostres experts l'assessorarà i informarà de totes les opcions de salvaescales o plataformes elevadores.

 

Tipus de sistemes i dispositius salvaescales per a instal·lar a Girona

 

Gamma de cadires salvaescales

 

Existeixen cadires salvaescales per a escales rectes i corbes, per a interior i per a intempèrie. Són molt còmodes, s'instal·len ràpidament i sense fer obres a casa. Diferents models, dissenys, opcionals i acabats.

Conegui els nostres models ALIUM, FIDUS, AMICUS, DEVOTUS, SOCIUS, UNUM fent clic aquí.

 

Gamma de plataformes salvaescales

 

Dissenyades perquè les persones que es desplacen en cadira de rodes puguin pujar i baixar les escales amb total autonomia. Es poden instal·lar en escales rectes i corbes, en espais interiors i en la intempèrie.

Conegui els nostres models SPATIUM, FORTIS, DECOR, SECUR, LEIA, OPTIUM, LIBERTA fent clic aquí.

 

Gamma d'elevadors verticals de curt recorregut

 

Els nostres elevadors de curt recorregut permeten elevar a les persones amb mobilitat reduïda o algun tipus de discapacitat, superant trams de recorregut de fins a una distància de 3 metres.

Conegui els nostres models NEXUM, SUBEO, INVICTUS, ELATUM, EXTULI, AIRUX, VECTIO, SUPES, DOMESTICO LENIX, FUTURA, METRUM, MINNIUM, CELARE, ADAPTO, INVISIBLE  fent clic aquí.

 

Vídeo d'instal·lació de cadira salvaescales a Girona i la Costa Brava

 

T'ensenyem una instal·lació de Válida sin barreras realitzada a Girona on gràcies a aquesta cadira salvaescales ja poden pujar i baixar les escales de la seva llar amb total autonomia i de manera segura.

 

Salvaescales Girona província

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu