sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales i ajudes pujaescales

Pujar i baixar escales pot convertir-se en un mal de cap i fins i tot en un risc per a les persones d’avançada edat o amb problemes de mobilitat.

Dependre d’algú per al desplaçament diari pot ser tediós i fins i tot generar frustracions. Per això, existeixen ajudes salvaescales ideals per a facilitar l’autonomia i la seguretat de les persones.

Aquests salvaescales són dispositius mecànics que serveixen per a superar els diferents desnivells verticals que trobem a l'entorn.

En aquest article, t’expliquem els diferents pujaescals que existent i per a què serveix cada un.

 

 

Pot ser t’interessa: Vols comprar una cadira salvaescales, una plataforma o un elevador?

 

 

Com escollir la millor solució salvaescales segons el tipus d'escala i accés

 

A Válida sin barreras disposem de diverses ajudes tècniques per a garantir un entorn accessible y segur. Disposem de cadires salvaescaleras, plataformes pujaescales, elevadors de curt recorregut i altres solucions pensades per a pujar o baixar qualsevol tipus d’escales, adaptant-se a tots els entorns i necessitats.

¿Però com sabem quina és la millor opció en cada cas?

A Válida sin barreras oferim un servei d’assessorament gratuït per a fer un estudi de l’entorn a salvar i també de les necessitats específiques de l’usuari per decidir la millor opció.

 

Cadires salvaescales

 

Les cadires salvaescales (sillas salvaescaleras) són una solució especialment flexible ja que permeten pujar i baixar a les persones d’una planta a l’altre sense cap esforç. La seva instal·lació s’adapta a qualsevol tipus d’entorn: escales amb corbes o rectes, per a salvar distàncies curtes o de multiplantes, per a ambients interiors o per a intempèrie.

Aquestes solucions estan pensades per a millorar la qualitat de vida de les persones majors o amb mobilitat reduïda però no es consideren una solució efectiva per a les persones que van en cadira de rodes.

Les cadires salvaescaleras són una perfecta ajuda tècnica per a instal·lar dins dels habitatges unifamiliars.

 

”cadira-salvaescales-pujaescales-discapacitat-accessibilitat”

 

 

Plataformes salvaescales

 

Les plataformes salvaescales (plataformes salvaescaleras)  serveixen per al desplaçament de les persones amb mobilitat reduïda o en cadira de rodes.

Aquestes ajudes s’utilitzen molt en botigues, comerços, locals públics i privats i sobretot a comunitats de veïns que a la entrada de l’edifici tenen un petit desnivell a salvar.

Son plegables per lo que ocupen poc espai. Permeten la seva instal·lació en escales rectos, corbes, en interior i també en intempèrie.

 

”plataforma-salvaescales-pujaescales-discapacitat-accessibilitat-cadira-de-rodes”

 

 

Elevadors de curt recorregut

 

Aquests elevadors de curt recorregut o elevadors verticals permeten superar distancies curtes de fins a 3 metres.

Son molt útils per a comunitats de veïns, cases particulars, locals, teatres, geriàtrics, hospitals… per a ús públic i també privat.

Aquests tipus d’elevadors estan indicats per a tothom (amb i sense discapacitat) i per a múltiples funcionalitats, ja sigui per a pujar i baixar en cadira de rodes, per al cotxet del nen o per a pujar la compra.

 

”elevador-vertical-salvaescales-discapacitat-accessibilitat-cadira-de-rodes”

 

 

Ajudes per a la instal·lació de salvaescales

 

Tant les cadires, com les plataformes i els elevadors són solucions accessibles que es fan a mida de cada tipus d'escala. En funció de l'espai disponible, del recorregut i de les necessitats de l'usuari, així com dels opcionals triats, el preu del salvaescales pot variar. Per això sempre és necessària la visita d'un assessor tècnic que pugui fer la valoració del lloc i així prendre les mesures necessàries. D’aquesta manera, pot realitzar un pressupost real i sense sorpreses d'última hora.

Les visites a domicili per part de l'assessor són gratuïtes i sense compromís. A Válida sin barreras oferim facilitats de pagament com finançaments en còmodes terminis.

A més existeixen varies subvencions destinades a fomentar la inclusió social de les persones d’avançada edat o amb discapacitat física, psíquica o sensorial.

En aquest sentit, et deixem un article on t’expliquem quines ajudes existeixen per a la supressió de les barreres arquitectòniques: Subvencions per cadires salvaescales: informació necessària.

 

 

Venda, instal·lació i manteniment de cadires pujaescales i salvaescales a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona

 

A Válida sin barreras oferim servei a tot el territori català, resolent qualsevol aspecte relacionat amb la millora de lʼaccessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques.

Ens encarreguem de tot el procés per a que els nostres usuaris no s’hagin de preocupar de res. Desde l’estudi per determinar el preu del salvaescales, el mesurament de l’escala, la instal·lació i el manteniment del pujaescales.

Si vius a Barcelona, Girona, Lleida o a Tarragona no dubtis a contactar amb nosaltres al teléfon gratuit 900 414 000.

A continuació, t’ensenyem alguns casos d’instal·lacions salvaescales reals fetes a Catalunya:

 

Instal·lació de cadira salvaescales a Barcelona

 

 

 

Instal·lació de cadira salvaescales a Tarragona

 

 

 

Instal·lació de cadira salvaescales a Girona

 

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu