sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales i plataformes a Castilla y León

Vius a Castilla y León i necessites una solució salvaescales? A Válida sin barreras t'oferim assessorament i un pressupost sense compromís.

 

La mobilitat reduïda afecta a gran part de la població major a Espanya. Aquesta falta de mobilitat i autonomia els incapacita en algunes activitats del seu desenvolupament diari, sentint-se exclosos en molts aspectes de la societat. A més, també afecta a la seva confiança i estat de salut en veure's com una càrrega per als altres.

Per això, resulta imprescindible dotar d'accessibilitat l'entorn, amb ajudes tècniques que possibilitin el seu desplaçament. 

 

Què és una ajuda salvaescales?

 

Les ajudes salvaescales són sistemes d'elevació que serveixen per a facilitar el desplaçament entre una o diverses plantes a usuaris amb poca mobilitat.

Entre els més coneguts, existeixen les cadires i les plataformes salvaescales. Aquests mecanismes d'elevació es desplacen per una guia que s'ancora en els esglaons de l'escala.

En aquest sentit, en Válida sin barreras comptem amb el catàleg d'ajudes salvaescales més complet del mercat. Ens adaptem a qualsevol tram d'escales: rectes, corbs, escales de caragol, interior, intempèrie, etc. Les nostres ajudes garanteixen una seguretat d'utilització gràcies als seus components d'alta qualitat.

 

”qué

 

 

Millor una cadira salvaescales o una plataforma?

 

La principal diferència entre les cadires salvaescales i les plataformes és a qui van dirigides. T'expliquem cada ajuda detalladament:

Cadires salvaescales

Les cadires elevadores o salvaescales es fabriquen tenint en compte l'espai, les dimensions de l'emplaçament i les necessitats de l'usuari. Per això, cada instal·lació és diferent depenent de la mena d'escala i d'on s'instal·la (en interior o en exterior).

Aquestes solucions es col·loquen a un costat de l'escala, deixant espai suficient per a les persones que vulguin pujar a peu. A més, poden plegar-se perquè ocupin encara menys espai.

Les cadires són molt versàtils, podent-se instal·lar en pràcticament tots els emplaçaments: habitatges particulars, comunitats de veïns, locals, etc.

 

 

 

Plataformes salvaescales

Les plataformes salva escales serveixen per a pujar i baixar a persones en cadira de rodes d'una planta a una altra sense necessitar assistència d'un tercer.

Aquestes solucions estan constituïdes per una base que segueix el recorregut de la guia a través de l'escala. Quan deixa d'utilitzar-se, aquesta base queda plegada a un costat del final de recorregut. D'aquesta manera, no genera intrusió als usuaris que pugen o baixen a peu.

Les plataformes pujaescales també permeten afegir un seient abatible perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin fer ús d'ella.

 

 

 

Elevador vertical a Castilla y León

 

Una altra solució que està cobrant especial interès és la dels elevadors de curt recorregut. Aquestes ajudes tècniques serveixen per a salvar petits desnivells de fins a 3 metres de distància. Són ideals per a l'autonomia de les persones que van en cadira de rodes o discapacitat, encara que estan dissenyades perquè qualsevol usuari pugui fer ús d'ells.

Per això, podem trobar-los en multitud d'emplaçaments: botigues, restaurants, comunitats de propietaris, edificis públics i privats, etc.

 

On comprar un salvaescales a Castilla y León?

 

En Válida sin barreras portem més de 20 anys especialitzant-nos en assessorament, instal·lació i manteniment de tota mena de productes salvaescales.

El nostre propòsit és facilitar l'autonomia i seguretat de les persones amb mobilitat reduïda, d'avançada edat o persones amb discapacitat.

Aquestes ajudes són un producte de necessitat que millora la qualitat de vida de les persones ajudant-los en el seu desenvolupament diari.

Si viu en qualsevol província de la comunitat autònoma de Castella i Lleó i vol assessorament o un pressupost gratuït, no dubti a contactar-nos. Sol·liciti informació telefonant al 900 414 000 (gratis) o enviant un correu electrònic a [email protected] amb la seva consulta. El nostre assessor tècnic de la zona li atendrà de manera ràpida i sense compromís per a facilitar-li tota la informació necessària.

 

Normativa d'accessibilitat i salvaescales a Castilla y León

 

La Llei de Propietat Horitzontal determina que ha de garantir-se la seguretat i accessibilitat universal en els immobles per a la seguretat d'utilització de les persones que ho requereixin. En aquesta llei s'estableixen les normes d'utilització i de l'accessibilitat que concerneixen als elements comuns de les comunitats de veïns.
Aquest tipus d'adaptacions poden sol·licitar-les la comunitat o bé un dels veïns.

Si els sol·licitants de l'habitatge o local són persones amb discapacitat física o majors de 65 anys, és d'obligat compliment l'ús adequat dels elements comuns. En aquests casos ha de facilitar-se la instal·lació d'ajudes tècniques per a l'eliminació dels desnivells verticals.

Et deixem amb un article que explica les ajudes económiques destinades a la rehabilitació per a obres de conservació i d'accessibilitat en habitatges a Castilla y León.

 

Exemples d'instal·lacions a Castilla y León

Instal·lació de cadira elevadora en interior de casa particular a Salamanca – Tram d'escales recte.

”Silla

 

Instal·lació de cadira salvaescales en exterior d'habitatge particular a Lleó – Tram d'escales corb. 

 

”instalación

 

Instal·lació de plataforma salvaescales en comunitat de veïns de Segòvia

 

”plataforma

 

Instal·lació d'elevador de curt recorregut en habitatge particular de Palència.

 

Sol·licitar un pressupost de salvaescales a Castilla y León sense compromís

 

En Válida sin barreras volem eliminar les barreres arquitectòniques de l'entorn per a aconseguir societats més inclusives.

Per això, realitzem la instal·lació de tota mena d'ascensors salvaescales, cadires o plataformes pujaescales.
A més, oferim un estudi en el mateix lloc d'instal·lació, proporcionant tota la informació sobre el millor salvaescales a l'usuari. Seguidament, li lliurem un pressupost a mesura i sense compromís del pujaescales que millor s'adapti a les necessitats de l'usuari i a les característiques del pis. En aquest sentit, el preu vindrà determinat per diversos factors com: distància a salvar, model de salvaescales, tipus de tram, opcionals finals.

Així mateix, existeixen subvencions destinades a costejar les despeses derivades d'una adaptació d'habitatge per qüestions d'accessibilitat. Pots dirigir-te a l'ajuntament o serveis socials on podran donar-te més informació relativa a la teva localitat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu