sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales: la millor solució per a la teva llar

Busques una solució per pujar i baixar escales? Tens poc espai i necessites guanyar accessibilitat? Les cadires salvaescales poden ser la millor solució per a la teva llar. T'expliquem els principals avantatges d'aquesta ajuda tècnica. Comencem.

Salvaescales per a trams rectes o corbes

A diferència d'altres solucions mecàniques, les cadires salvaescales poden instal·lar-se en escales rectes o corbes. El seu sistema de tracció permet ajustar-se a cada espai, corba o replà. A més, poden muntar-se en espais d'interior o intempèrie. Per tot això, són una de les solucions més instal·lades, sobretot en l'hàbit domèstic.

En el cas dels espais d'interior, són una solució molt útil per a persones majors o amb mobilitat reduïda. El fet de poder ser plegables permet oferir una solució que combina amb l'ús a peu de l'escala. Opcionals com el Slide-track o terminació en S permet ajustar encara més el salvaescales, oferint recorreguts complets i eliminant qualsevol possibilitat d'ensopegada.

D'altra banda, l'opció d'instal·lar un salvaescales no implica obres ni modificacions en l'escala existent. Això permet instal·lar-ho ràpidament, sense sobrecostos per mà d'obra ni molèsties per als propietaris de la casa. Així també, utilitza corrent elèctric monofásica convencional, la qual cosa equival a un estalvi considerable en adaptacions. La cadira es connecta així únicament a un endoll tradicional de 220v per funcionar.

Les cadires salvaescales permeten, entre altres coses, ajustar-se a escales estretes. Per això, són una solució a tenir en compte en escales petites, on no és possible instal·lar un altre tipus d'ajudes tècniques. Per aquest motiu, trobem salvaescales en cases, però també en locals comercials i comunitats de veïns.

En Válida sin barreras t'oferim un ampli catàleg de solucions en accessibilitat: cadires salvaescales, ascensors, plataformes elevadores, adaptació de vehicles… Truca'ns i sol·licita informació 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu