sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales per a cadires de rodes: opcions i models

Com són els salvaescales per a cadira de rodes? Quin preu tenen? Són una solució fixa o mòbil? Els salvaescales són solucions tècniques que permeten a una persona amb mobilitat reduïda o en cadira de rodes poder pujar i baixar les escales. A dia d'avui, existeixen multitud de solucions, models i opcions. Per això, en aquest article volem analitzar els pros i contres dels salvaescaleras més instal·lats. 

Plataformes salvaescaleras: una solució versàtil i segura

Una de les opcions més comunes són les plataformes salvaescales. Es tracta d'una solució fixa per a escales rectes o corbes. Segurament les recordaràs per la seva forma quadrada o rectangular, instal·lada normalment en l'entrada de supermercats o altres espais públics. I és que les plataformes salvaescales són, a dia d'avui, una de les solucions més versàtils. Poden ser utilitzades per persones majors o usuaris en cadira de rodes, pares amb carret del bebé,… 

Un dels punts forts de les plataformes salvaescaleras és la seva adaptabilitat. Normalment estan fabricades a mesura, la qual cosa condiciona el seu preu al tipus de recorregut. D'aquesta manera, és possible garantir un mínim grau d'intrusió sobre l'escala sense perdre accessibilitat. A més, models com DÉCOR o SÉCUR no requereixen obres per ser instal·lats.

Erugues salvaescaleras: l'opció mòbil

Si busques una solució tècnica que et permeti pujar i baixar les escales de manera puntual, una opció recomanable són les erugues salvaescaleras. Aquest mecanisme, similar al d'un carretó, es fixa a la cadira de rodes al moment que vulguem passar per una escala. Són econòmics i poden desmuntar-se fàcilment per poder transportar-los millor. Fins i tot caben a l'interior del maleter o en un armari de grandària mitjana.

Les erugues salvaescaleras, però, presenten diversos inconvenients. D'una banda, l'usuari dependrà d'una altra persona per conduir l'eruga i poder moure's per les escales. Així també, una eruga requereix molt més espai per maniobrar, sobretot en trajectes corbs. I a això hem de sumar-li que es requereix experiència i força física per conduir l'eruga. Per això, no és una solució tan segura ni versàtil com les plataformes salvaescaleras. Les erugues són, en general, solucions destinades a usos molt puntuals i per a trajectes curts i preferiblement rectes. 

A Válida sin barrares t'oferim un ampli ventall de solucions salvaescaleras. Ja siguin per a persones majors o amb mobilitat reduïda, comptem amb una àmplia experiència en el sector de l'accessibilitat. Oferim cobertura a tota Espanya. Truca'ns i sol·licita el seu pressupost sense compromís: 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu