sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales per a escales estretes | Pressupost gratis

Necessites un salvaescales per a escales realment estretes? En Válida sin barreras tenim la solució! Demana el teu pressupost gratis i sense compromís.

 

Tots volem envellir en la nostra llar, per això, existeixen diferents solucions salvaescales que permeten millorar l'accessibilitat de la gent gran o amb mobilitat reduïda i que, al seu torn, queden totalment integrades a l'entorn.

Però, què passa si tenim una escala molt estreta? Abans de realitzar una instal·lació, cal tenir en compte diversos factors importants com les necessitats específiques de l'usuari, si el tram d'escala a salvar és recte o amb corbes, la distància a salvar, el pendent i l'ample de l'escala.

Per això, a Válida sin barreras tenim solucions per a tota mena d'espais i situacions particulars, t'ho mostrem en aquest article.

 

Pot ser t'interessa: Aplicació del CTE en escales, baranes i rampes

 

 

 

Cadira salvaescales per a escales estretes

 

Válida sin barreras oferim solucions per a tota mena d'escales, adaptant-nos fins i tot en aquests espais en els quals al principi semblava impossible realitzar una instal·lació.

Entre les diferents ajudes, disposem de les conegudes cadires salvaescales, una solució perfecta per a ascendir i descendir d'una planta a una altra de manera fàcil i segura en tota mena d'habitatges.

És important distingir entre dos tipus de cadires pujaescales, les que serveixen per a salvar trams d'escala rectes i les que serveixen per a salvar desnivells amb corbes (o amb replans intermedis).

Per al primer cas, posseïm diversos models que permeten instal·lar-se molt prop de la paret i ocupen molt poc espai, entre ells, la cadira salvaescales ALIUM la qual només necessita un espai de 645mm per a la seva instal·lació, tractant-se del salvaescales més estret en trams rectes del mercat. A més, aquest model té un seient que en plegar-se només genera 280mm d'invasió.

T'ensenyem un exemple realitzat en un habitatge particular situat a la província de Girona:

- Instal·lació cadira salvaescales en tram recte estret. 

 

 

Per als trams d'escala corbs, també disposem de diversos models que necessiten molt poc espai per a la seva instal·lació. La cadira salvaescales Socius només requereix d'entre 690 i 720mm amb la mena de seient Smart.

En aquest cas, s'havia de salvar una escala amb un pendent molt pronunciat i realment estreta, però gràcies a la mena de reposapeus Offset (desplaçat) l'usuari pot viatjar en posició semisentada per a passar per aquesta escala tan ajustada:

- Instal·lació cadira salvaescales a tram corb estret. 

 

 

Una altra cadira que també necessita molt poc espai per a la seva instal·lació és la cadira salvaescales Unika: només requereix de 620mm.

T'ensenyem un cas realment complicat on l'única opció per a salvar el desnivell era amb aquesta mena de cadira. Gràcies al seu sistema “Smart Start” no creava intrusió en el replà inferior on just al costat hi havia una porta, perquè la guia quedava situada en el primer graó. A més, aquesta cadira permet salvar pendents molt pronunciades de fins a 75% d'angle:

- Instal·lació en tram corb estret i gran pendent.

  

 

 

Plataformes salvaescales per a escales estretes

 

A més de les cadires, també existeixen les plataformes salvaescales, aquestes permeten traslladar a persones en cadira de rodes de manera totalment autònoma i segura.

En aquest cas, disposem del model de plataforma Spatium el qual permet instal·lar-se en un espai a partir dels 850 mm (amb fixació a paret), et mostrem un cas d'instal·lació en tram recte molt estret:

- Instal·lació en escales tram recte

  

 

En els trams d'escala amb corba, el nostre model de plataforma Décor només requereix d'un espai de 895 mm a paret (depenent de la mena d'instal·lació).

En el muntatge que et mostrem a continuació, han aprofitat la guia de la plataforma com a passamans:

- Instal·lació en escales tram corb

 

 

Pressupost salvaescales gratuït

 

Si necessites una valoració de la teva escala, els nostres assessors tècnics poden realitzar una visita sense compromís perquè avaluï l'emplaçament i et proporcioni la millor solució adaptant-se a l'espai i les necessitats.

Per a això, només ha de telefonar-nos al telèfon de contacte 900 414 000, també pot enviar-nos un mail amb la seva consulta a [email protected]

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu