sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales per a trams corbs

Existeix una àmplia varietat de solucions pensades per ajudar-nos a pujar i baixar escales. Però què passa quan una corba es creua en el nostre camí? No totes les màquines permeten realitzar un gir, la qual cosa impossibilita la seva instal·lació segons la forma de l'escala. En altres casos, el gir suposa ampliar l'angle d'intrusió sobre l'escala, la qual cosa implica menys espai lliure per passar a peu. Actualment però, gràcies a les últimes innovacions, existeixen salvaescales per a trams corbs que s'adapten perfectament.

Ja sigui una escala de caragol, amb dos trams o diversos trams separats per un replà, existeixen salvaescales que s'adapten a la seva forma sense grans complicacions. Fins a fa uns anys, aquest tipus de màquina només era apta per a escales rectes, sent necessari instal·lar una per cada tram. A dia d'avui, aquesta solució contínua sent vàlida, però requereix realitzar transferència (passar d'una cadira a una altra) i procurar pel bon funcionament d'ambdues (doble manteniment tècnic).

Amb l'aparició dels salvaescales per a trams corbs, l'usuari pot realitzar tot el trajecte sense necessitat d'aixecar-se del seient. A més, poden instal·lar-se en el costat dret o esquerre de l'escala, segons les característiques de l'entorn, la qual cosa obre la seva instal·lació a multitud d'espais. Si a això li sumem que models com SOCIUS o DEVOTUS poden instal·lar-se en una escala interior o a la intempèrie.

Tot això fa que les cadires salvaescales siguin solucions versàtils, aptes per a espais públics o privats. Compten amb sensors i mecanismes de seguretat que vetllen pel seu correcte funcionament, evitant col·lisions amb qualsevol possible objecte durant la marxa. Per això, són una solució, a dia d'avui, molt utilitzada tant en la llar, com espais comunitaris o empreses.

D'altra banda, cada vegada més trobem cadires amb un ampli ventall d'acabats. Si fins fa poc solament es podia escollir un tipus de color i un tipus de seient, cada vegada més s'ofereixen més acabats. És el cas de la cadira UNUM, que ofereix fins a tres tipus de seient i més de 9 colors de tapisseria. Fins i tot les guies poden personalitzar-se.

En qualsevol cas, optar per un salvaescales, ja sigui per a tram recte o corb, permet gaudir d'una solució que ens aportarà major accessibilitat i autonomia. En la majoria de casos, aquest tipus de màquines no requereix obres i el seu manteniment tècnic no és obligatori (encara que sí és molt recomanable).

Si estàs buscant una solució salvaaescales, un elevador, ascensor o una altra solució en accessibilitat, en Válida sin barreras trobaràs un ampli catàleg de productes. A més, t'oferim servei d'assessorament i pressupost sense compromís. Truca'ns i informa't: 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu