sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales resistents a la pluja i d'exterior

Quins salvaescales hi ha resistents a la pluja? Com podem millorar l'accessibilitat a l'exterior del nostre habitatge o local?

Les barreres arquitectòniques suposen un impediment per a aquestes persones amb problemes de mobilitat. Aquestes barreres dificulten la circulació de les persones amb discapacitat i empitjoren la seva qualitat de vida.

Perquè els individus se sentin integrats en la societat, resulta primordial aconseguir un entorn accessible. Gràcies a això, les persones amb discapacitat, majors o amb alguna limitació física temporal poden accedir als emplaçaments autònomament.

A vegades, existeix el pensament que les barreres en exteriors només poden solucionar-se amb una rampa o ascensor.

No obstant això, existeixen altres solucions com els salvaescales que poden adaptar-se perfectament a les necessitats de l'entorn. T'ho expliquem detalladament a continuació.

 

Què és una salvaescales per a exterior?

Els salvaescales són dispositius mecanitzats que permeten la mobilitat o el desplaçament entre diferents nivells. En aquest sentit, alguns dels salva escales més utilitzats són les cadires salvaescales i les plataformes salvaescales.

Tots dos salvaescales es munten amb una guia que ressegueix tot el recorregut de l'escala. S'instal·len a un costat de l'escala, en l'esquerre o dret depenent de les necessitats de l'escala. Aquests pujaescales queden situats a un costat, deixant passo als altres usuaris que pugen o baixen a peu.

Això permet que s'adaptin als diferents tipus d'escala: trams rectes, corbs, en espiral… Així mateix, existeixen diferents models que permeten la seva instal·lació en intempèrie, resistint a les diferents condicions meteorològiques.

Utilitzar la cadira elevadora proporciona una gran llibertat de moviment sobretot a persones amb mobilitat reduïda o d'edat avançada. En aquest sentit, en Vàlida sense barreres disposem de diferents models salva escales que permeten la seva adaptació en qualsevol escala, per difícil que sembli.

 

 

D'altra banda, les plataformes salvaescales són solucions pensades per a pujar i baixar a persones en cadira de rodes o amb discapacitat. Disposen d'una base o plataforma que permet que l'usuari en cadira de rodes pugui utilitzar la màquina de manera segura i sense necessitar ajuda de tercers.

 

Avantatges dels salvaescales aptes per a exterior

Un salvaescales per a exterior és molt útil per a solucionar els desnivells que poden trobar-se les persones amb unes certes limitacions de mobilitat.

En aquest sentit, els salvaescales d'exterior de Válida sin barreras estan fabricats amb components que resisteixen les inclemències temporals. Encara que les temperatures siguin molt baixes o molt altes, el salvaescales continuarà funcionant sense cap problema.

 

Salvaescales resistents a la pluja i la neu

Tenim salvaescales resistents a la pluja i neu amb materials impermeables. A més, la seva tapisseria està protegida dels raigs UV. Aquestes solucions són molt útils quan la instal·lació d'una rampa o un ascensor no és possible.

 

”salvaescaleras

 

Així mateix, existeix l'opció d'afegir una funda impermeable per a quan el salvaescales no estigui en ús.

 

Models de salvaescales d'exterior (cadires i plataformes)

• Cadires salvaescales per a intempèrie per a trams rectes:

Silla salvaescales Amicus:

Amicus és la solució ideal per a millorar l'accessibilitat en trams d'escala rectes en intempèrie. La seva versió per a intempèrie ve preparada per als diferents condicionants climàtics i protegit de la llum ultraviolada.

 

”sillas

 

• Cadires salvaescales per a intempèrie per a trams corbs:

Silla elevadora Socius:

Socius permet la seva instal·lació en trams d'escala amb corbes, amb replans intermedis o escales de caragol. Aquest salvaescales s'instal·la molt prop de la paret, generant una intrusió mínima.

A més, compta amb tots els mecanismes de seguretat per a un trajecte sense sobresalts: cinturó de seguretat, sensors anti-obstacles, pantalla amb acte diagnòstic…

Silla salva escales Devotus:

Solució d'alta qualitat que permet la seva instal·lació en escales exteriors i interiors. Disposa d'unes guies inoxidables que funcionen amb un sistema de tracció mitjançant corrons pneumàtics. Es tracta d'una ajuda que no necessita greixatge.

La versió de cadira salvaescales d'exterior disposa de guia calefactada i funda de seient inclosa.

• Plataforma salvaescales per a escales rectes d'exteriors:

Plataforma elevadora SPATIUM:

Aquesta plataforma permet la seva instal·lació en ambients d'interior i exterior arribant a suportar temperatures de -15° a +60°.

SPATIUM s'instal·la directament en les escales o en la paret. Aquesta ajuda és plegable, a més es tracta d'un de les plataformes amb menor intrusió en l'escala del mercat.

 

 

Plataforma salvaescales FORTIS:

Aquesta plataforma elevadora proporciona altes prestacions gràcies als seus materials d'alta qualitat. Es tracta d'un model de plataforma especialment resistent i que ofereix una gran capacitat de càrrega.

• Plataformes elevadores per a escales corbes en intempèrie:

Plataforma salvaescales DÉCOR:

Décor també disposa de versió per a interior i per a intempèrie. Aquest sistema d'elevació funciona a través d'un sistema de tracció mitjançant cadena de boles. Aquesta plataforma s'adapta perfectament a les mesures i recorregut de l'escala quedant totalment plegada quan no està en ús.

 

”plataforma

 

Plataforma pujaescales SECUR:

Aquesta plataforma per a persones en cadira de rodes s'adequa a qualsevol necessitat per difícil que sigui. Secur és una solució versàtil que permet la seva instal·lació en tota mena de trajectes d'interior o exterior. Funciona amb un sistema de tracció patentat mitjançant corrons sobre guies d'acer inoxidable.

Gràcies a això, no necessita greixatge. La seva versió per a exteriors disposa d'una guia calefactada i una funda.

Pots descarregar el catàleg gratuït de cadascuna de les nostres solucions en la seva fitxa de producte.

 

 

Demanar pressupost de salvaescales resistents a l'aigua

En Válida sin barreras tenim la gamma de solucions salva escales més àmplia del mercat. Per això, a més de cadires i plataformes per a interior i exterior, tenim altres solucions que s'adapten a qualsevol mena de necessitat i localització.

Si vols salvar un tram d'escales que dóna al pati exterior o en l'entrada de qualsevol portal en Vàlida sense barreres t'ajudem. Oferim una instal·lació fàcil i ràpida sense haver de realitzar obres a casa.

Oferim una avaluació de l'emplaçament per a proporcionar un pressupost gratuït i sense compromís a l'usuari. Truca al telèfon gratuït 900 414 000 i comença a viure el món sense barreres.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu