sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales y elevadors: plans de financiació

Els salvaescales i elevadors permeten millorar l'accessibilitat del nostre edifici, la qual cosa es tradueix en una millor qualitat de vida. A dia d'avui, existeixen molts models, amb acabats i característiques diferents que permeten muntar-los en multitud d'espais. Ane aquesta diversitat, també trobem preus per a totes les butxaques.

El preu d'un salvaescaleras o elevador

Les solucions en accessibilitat, com les cadires i plataformes salvaescales, solen tenir un preu assequible, sobretot en trajectes rectes i curts. Si en el trajecte s'ha d'afrontar alguna corba, el preu s'incrementa. Si parlem d'elevadors, el cost pot diferir encara més.

Cal assenyalar que el preu dels salvaescales ve determinat per la seva configuració. Una cadira salvaescaleras es fabrica a mida i ajustant les guia de manera personalitzada. Això implica un cost, sobretot si parlem de solucions segures i fiables. Això explica l'increment de preu en el cas d'escales corbes o amb recorregut multiplanta. El muntatge és ràpid, per la qual cosa s'aconsegueix reduir obres en mà d'obra. Així i tot, el cost més important ve determinat per la guia, lloa acabats i el model de cadira o plataforma.

En el cas dels elevadors, es tracten de solucions compactes, amb un rang de configuració més limitat. Això implica un ventall de preus més equilibrat, però amb un preu basi més alt que una cadira salvaescales de tram recte. Això estarà condicionat, una vegada més, al model d'elevador i les seves característiques.

Finançar una solució en accessibilitat

Una vegada tinguem decidida la màquina que anem a instal·lar i sigui apta per al nostre espai, podrem tenir preu real. En recorregut llargs o trajectes complexos l'import pot pujar bastant, la qual cosa ens pot obligar a buscar solucions per efectuar el pagament d'una manera més còmoda. Una manera és finançant la màquina, podent escollir entre diferents terminis i quantitats mensuals.

L'opció de finançament no és només recomanable per a particulars, sinó també per a comunitats de veïns. D'aquesta manera s'aconsegueix reduir considerablement l'esforç econòmic per als veïns i propietaris. 

Un altre sistema és el de pagament fraccionat, podent pagar l'import en 3 o 4 terminis. Suposa una alternativa recomanable si els terminis coincideixen amb els nostres interessos. 

En Válida sin barreras oferim la possibilitat de finançar totes les nostres màquines. Podràs escollir entre diversos terminis i veure exactament que import pagaries cada mes. A més, oferim l'opció de pagar a interès 0, segons condicions.

Per això, si estàs buscant una cadira salvaescales, una plataforma pujaescales, un elevador, un ascensor o vols adaptar el teu cotxe, truca'ns: 900 414 000. T'oferim assessorament i pressupost sense compromís.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu