sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvescales de segona mà: 5 coses que has de saber abans de comprar-les

Què has de saber sobre els elevadors de segona mà per a persones

 

Si cerques per internet és possible que trobis més d'un anunci de salvaescales de segona mà. En els últims anys i amb la crisi, el nombre d'aquest tipus d'anuncis no ha fet més que augmentar. Per això, és important estar informat dels avantatges (i desavantatges) que té decantar-se per aquesta opció.

 

Precios de una plataforma salvaescaleras

 

Tant si busques una plataforma salvaescales per a ús privat (comunitat de veïns o habitatge unifamiliar) o públic, el preu sol ser una raó de pes perquè, almenys, ens desperti l'interès per una màquina de segona mà. De fet, podrem trobar ofertes atractives, que prometen descomptes de fins a un 50% respecte a una instal·lació nova.

Així i tot, hem de ser prudents. Per saber si l'oferta de segona mà és realment interessant, és aconsellable demanar primer un pressupost a una empresa instal·ladora. D'aquesta manera podrem comparar d'una manera realista davant quin tipus d'oferta ens trobem, però sobretot, si compensa el cost d'adaptació a l'espai on volem situar-la.

També hem de tenir en compte qui ens ofereix la plataforma salvaescales. Existeixen dues possibilitats: que es tracti d'un venedor particular o d'un professional. En el cas d'aquest últim, és probable que la màquina compti amb garantia, alguna cosa a tenir en compte en cas d'avaria. A més, un venedor professional hauria d'oferir el servei d'adaptació i instal·lació en lloc que desitgem.

D'altra banda hi ha els venedors particulars. Amb freqüència, es tracta de persona que va adquirir una plataforma salvaescales per a un familiar proper, que una vegada mort est, la plataforma es torna un obstacle. En aquests casos, s'ofereix únicament la plataforma i corre a compte del possible comprador buscar un instal·lador per realitzar l'adaptació. cal dir que aquest procés és molt més costós ja que implica buscar i trobar les guies, fixacions i altres peces necessàries per poder realitzar la instal·lació amb total seguretat. A més, no comptarem amb garantia (la majoria d'empreses es desentenen d'oferir cobertura en les màquines que han estat manipulades per tercers).

 

El tipus de plataformas elevadores de minusválids de segona mà

 

És un punt fonamental. No totes tenen les mateixes mides, però tampoc les mateixes prestacions. Per exemple, un dels aspectes bàsics que haurem de comprovar és si la màquina és apta solament per a trams d'escala rectes o si també és capaç de superar replans i corbes.

Una altra característica important és si és apte sol per a interiors o també pot instal·lar-se a la intempèrie, sobretot si es col·locarà en una tenda o local comercial.

I no hem d'oblidar el tipus d'accés a la plataforma: assegura't que un usuari en cadira de rodes pugui accedir a ella pels tres costats.

 

Antiguitat d'una cadira salvaescales

 

Igual que en els cotxes, els anys importen. El grau de desgast, els senyals de corrosió, el nombre d'avaries i l'ús al llarg dels anys són senyals que haurien d'indicar-nos si mereix o no la pena invertir en una plataforma salvaescales de segona mà. A més, hem de tenir en compte que les màquines més antigues no compten amb les últimes mesures de seguretat que exigeixen les normatives locals, mentre que el consum energètic és molt més alt.

 

Garantia i esperança de vida d'una plataforma de segona mà

 

Durant quant temps s'usarà la màquina? Tant si busques una inversió a llarg termini com una solució per “sortir del pas”, has de saber que aquest tipus de producte és car i val la pena pensar-li-ho. No és el mateix una plataforma salvaescales d'exposició, on l'empresa ens oferirà garantia i instal·lació a un cost menor que una nova; que una màquina de segona mà sense historial ni registre de revisions.

Per això, i per evitar caure en allò de “el barat surt car”, et recomanem informar-te sempre primer. En Válida sin barreras t’oferim assessorament sense compromís totalment gratuït, només has de TRucar-nos al 900 414 000. A més, disposem d'un ampli estoc de plataformes i màquines d'exposició, comptant amb el catàleg de productes en accessibilitat més ampli del mercat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu