sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Santander i Terrassa entre les vuit finalistes de el Premi Ciutat Europea de Accessible 2012

Santander i Terrassa es troben entre les vuit ciutats finalistes que aspiren a fer-se amb el premi ciutat europea accessible 2012, segons decisió de l'jurat de l'procés selectiu posat en marxa per la Unió Europea per a distingir a la ciutat europea que més s'hagi destacat per promoure la accessibilitat universal.

A més de les dues ciutats espanyoles, han passat a aquesta fase final, de la qual sortirà la ciutat guanyadora, Grenoble (França), Cracòvia (Polònia), Salzburg (Àustria), Luibliana (Eslovènia), Marburg (Alemanya) i Olomouc (República Txeca).

Espanya és l'únic país que aconsegueix col·locar dues ciutats, Santander i Terrassa, en aquesta selecció final, el que indica l'elevat nivell de les candidatures espanyoles.

En la primera edició d'aquest premi, instaurat per la Unió Europea el 2010, la ciutat guanyadora va ser Àvila, quedant Barcelona com a finalista.

La decisió definitiva sobre la ciutat guanyadora es coneixerà el pròxim 1 de desembre, antevíspera del dia internacional i europeu de les persones amb discapacitat.

Per segon any consecutiu, el CERMI ha estat l'entitat encarregada per la Comissió Europea per organitzar la fase espanyola d'avaluació i proposta de candidatures per aquest premi europeu.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu