sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Si, tu pots! L'emotiva història de Dick i Rick

Aquesta història comença fa 53 anys, quan Rick va néixer, li van dir al seu pare Dick Hoyt que el seu fill romandria en estat vegetal durant tota la seva vida a causa d'una paràlisi cerebral provocada durant l'embaràs. 

Els seus pares no es van donar per vençuts aconseguint que Rick anés admès al col·legi públic, just després que uns científics desenvolupessin un ordinador amb el qual Rick podia comunicar-se. 

Un dia, Rick li va preguntar al seu pare si correria amb ell a una carrera de cinc milles. El seu pare va acceptar encara no haver corregut mai. Quan van acabar la carrera Rick va dir que no s'havia sentit com un discapacitat, aquest fet va motivar al seu pare per seguir fent curses al costat del seu fill. En 1981 pare i fill van participar a la seva primera Marató de Boston, formant el Hoyt Team que assoliment a assoliment han aconseguit ser un equip sense límits. Han aconseguit més d'1.000 carreres junts, entre elles 241 triatlons, 6 Iron Man i més de 70 maratons.

Ara ja tenen 75 i 53 anys respectivament però asseguren que encara no volen retirar-se, conformant el seu famós lema: “Si, tu pots!”. 

Una història motivadora, que ens demostra que l'amor per un fill no té barreres: Un exemple a seguir per a tothom. 

 

Font: www.vitonica.com

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu