sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Silla salvaescaleras SOCIUS: anàlisi i opinions

La cadira salvaescales SOCIUS és una de les ajudes tècniques més instal·lades del mercat. La seva adaptabilitat als espais i la seva àmplia gamma d'acabats fan d'aquest model un supervendes en accessibilitat. Però quin és el secret del seu èxit? Què la fa millor que altres solucions en accessibilitat?

 

Salvaescales SOCIUS: la cadira més versàtil

 

A l'hora de superar barreres arquitectòniques, les cadires salvaescales suposen una ajuda tècnica apta per a persones majors o amb mobilitat reduïda que no requereixin cadira de rodes. SOCIUS és un model per a escales corbes o amb replans intermedis. Per això, és una solució vàlida per a escales d'un sol tram o amb recorregut multiplanta. Aquestes característiques fan que sigui molt millor que altres models pensats únicament per a trams únics rectes. 

D'altra banda, SOCIUS disposa d'un ampli assortiment d'opcionals que permeten una millor adaptació als diferents tipus d'escala. Per exemple, els trams articulats manuals o automàtics són alguns exemples d'aquesta gran capacitat d'adaptació. Si una escala comença al peu d'una porta d'entrada, el tram articulat permet moure la cadira fins al seu complet recorregut, plegant-se quan sigui necessari obrir la porta.

 

Salvaescales para totes les escales

 

Una de les limitacions més comunes en un salvaescales és l'amplària. Sigui una escala corba o no, si aquesta és molt estreta serà inviable la seva instal·lació. SOCIUS és un dels models amb menor grau d'intrusió, aprofitant el màxim espai. Per evitar col·lisions en els genolls a causa de l'estretor, SOCIUS disposa de seient off-set. Es tracta d'un opcional que permet a l'usuari viatjar semigirado, evitant així possibles exigents. 

D'altra banda, SOCIUS te la opció d'afegir el seient amb gir automàtic. D'aquesta manera, l'usuari pot incorporar-se amb major facilitat, sense risc d'ensopegada. A més, aquesta opció s'activa amb solament mantenir atapeït el botó de la marxa. 

En Válida sin barreras trobaràs tots els opcionals del salvaescales SOCIUS. A més, podràs escollir entre multitud d'acabats: tapisseria, color de les guies, dels pals,… Crida'ns i sol·licita pressupost sense compromís.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu