sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Silla salvaescales per a exterior

Les cadires salvaescales per a exterior suposen un avanç en l'accessibilitat universal. Fins a fa uns anys, era impensable poder instal·lar una d'aquestes cadires per pujar o baixar escales a la intempèrie. Les inclemències com la pluja, el fred o la calor eren factors que acceleraven el seu desgast, provocant avaries o altres problemes tècnics. Amb l'aparició de models com SOCIUS, AMICUS o DEVOTUS va permetre portar l'accessibilitat on abans era impossible.

Les cadires salvaescaleras són una de les solucions en accessibilitat més comunes als espais públics i privats. Amb les últimes innovacions tecnològiques, és possible instal·lar aquest tipus de solucions en espais exteriors. A més, no requereixen cap tipus de manteniment ja que els seus components estan realitzats amb materials d'alta qualitat, resistents als rajos UV, la pluja, el fred i fins i tot la humitat.

En alguns casos, és possible que un model per a espais interiors sigui també apte exteriors. Això permet mantenir la mateixa línia estètica, sense necessitat de sacrificar un disseny atractiu. Est és el cas de la cadira salvaescales AMICUS o la cadira SOCIUS, que ofereixen un acabat de qualitat, a més de comptar amb un ampli ventall d'acabats. Això permet que quedi un resultat tan cuidat en una cadira per un espai exterior com quedaria si anés per a un espai interior.

En altres casos, els components per a exterior acaben sent superiors als aplicats en un espai interior. Est és el cas de la cadira salvaescales DEVOTUS compta amb guia calefactada, la qual cosa permet un trajecte còmode i segur fins i tot en situacions de fred extrem. A més, disposen de fonguis protectores per evitar que la superfície de la cadira es mulli en cas de pluja.

Unes altres dels avantatges de les cadires salvaescales per a exterior és la seva versatilitat. Poden instal·lar-se en trams d'escala corbs o rectes, fins i tot en escales de caragol o amb una amplària estreta. Gràcies al seu seient plegable i als diversos opcionals, és possible instal·lar una d'aquestes solucions aprofitant el màxim espai lliure per passar a peu. Per això, ja es tracti de pujar o baixar una escala que separa el jardí de la casa o d'una escala exterior amb recorregut multiplanta, aquests salvaescales són una opció a tenir en compte.

Si estàs interessat a instal·lar una cadira salvaescales o cerques alguna solució que et permeti millorar l'accessibilitat de la teva llar, en Válida sin barreras t'ajudem. Contacta'ns i t'oferirem assessorament i pressupost gratuït i sense compromís: 900 414 000.

Per un món sense barrreras!

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu