sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Simón Cruz, el guerrer del volant

Simón Cruz treballava a un molí quan en el 1999 va tenir un accident laboral en el qual va perdre una cama. “Abans de l’accident era una vida i després d’ell ha estat una altra. Aquell dia vaig tornar a néixer”, assegura l’esportista.

Perquè no hi ha res impossible per les persones que creuen en alguna cosa i, gràcies a aquest lema, s’ha convertit en un dels jugadors de bàdminton més reconeguts del nostre país. La seva primera competició internacional va ser en el 2007, en el Mundial que es va celebrar a Bangkok. Ara, el seu somni és poder anar a Tòquio 2020 on, per primera vegada, el bàdminton formarà part del programa.

Actualment, entrena en el club d’Arjonilla, on té un equip que juga a Primera. Allà, s’entrena quatre dies a la setmana i ho complementa amb la preparació física en el gimnàs o amb bicicleta.

L’any passat va ser eliminat en els vuitens del Mundial i, espera, poder pujar al podi en els jocs Europeus d’aquest any. Segons destaca “l’èxit no està a guanyar sempre, sinó a no rendir-se!”.

Des de 2009, mai ha baixat del “Top ten” mundial. Simón porta somiant en anar a uns Jocs Olímpics des que va patir l’accident. “Ja coneixia els Jocs Paralímpics i mai vaig pensar que hi participaria, però quan em va passar això vaig pensar que era una oportunitat per centrar-me en l’esport”, explica.

Aquesta és una història de superació personal. Mostra que els somnis, amb esforç, ganes i il·lusió, es poden complir. Des de Válida sin barreras aplaudint a Simón i a totes aquelles persones que són grans exemples de superació personal!

Fuente: marca.com / fotografia: avancedeportivo.es   

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu