sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Sistemes de seguretat en les cadires salvaescales

Sistemes de seguretat en les cadires salvaescales

Quins sistemes de seguretat tenen les cadires salvaescales? Són segures aquest tipus de solucions? T'ho expliquem a continuació.

Una de les problemàtiques amb les quals es troben les persones majors o amb limitacions de mobilitat, són les barreres físiques presents a l'entorn.

Aquests obstacles, dificulten el seu desplaçament diari, arribant fins i tot a provocar caigudes o accidents greus. Per això, resulta primordial garantir la seguretat diària d'aquestes persones, oferint-los alternatives accessibles i autònomes per a la seva mobilitat.

Afortunadament, cada vegada s'està innovant més en aquest àmbit. Gràcies a això, els sistemes salvaescales ofereixen més prestacions i són especialment segurs.

T'expliquem els diferents mecanismes de seguretat dels salvaescales i com poden millorar la seva qualitat de vida.

 

Són segures les cadires salvaescales?

 

Qualsevol sistema d'elevació ha de ser especialment segur i eficaç, amb uns sistemes de seguretat duradors i fiables.

A Válida sin barreras disposem d'una àmplia gamma de solucions salvaescales que garanteixen totes les demandes de seguretat segons la Normativa Europea vigent. A més, són ajudes especialment fàcils d'utilitzar per a qualsevol usuari.

Les nostres cadires puja escales compten amb diferents elements d'enginyeria innovadors perquè l'usuari tingui un màxim control sobre aquestes. S'instal·len seguint el recorregut de les escales, fent que la persona pugi o baixi de manera asseguda i sense por de caure.

Article relacionat: Vols saber com funcionen les cadires salvaescales?

 

 

 

Sistemes de seguretat en cadires salvaescales 

Les cadires elevadores de Válida sin barreras disposen d'una sèrie d'elements perquè l'usuari tingui un desplaçament còmode i fàcil en tot moment. Te'ls llistem a continuació:

  • El cinturó de seguretat és un element imprescindible en aquestes ajudes tècniques. Aquest cinturó pot ser manual o retràctil. Una vegada l'usuari se senti, és convenient que li ho cordi per al seu desplaçament segur a la planta desitjada. En diversos casos, aquests cinturons poden ser substituïts per un arnès de cos (per a persones que necessiten d'una major subjecció).

 

”cinturón

  • Els seients de les cadires poden girar-se, això fa que l'usuari s'aixequi o sent més fàcilment. Aquesta rotació pot ser manual o automàtica.
  • Les nostres cadires pujaescales disposen de sensors de seguretat. Aquests estan dissenyats per a detenir la cadira si es troba amb un obstacle durant el trajecte.
  • Aquests salvaescales disposen d'una bateria de reserva. D'aquesta manera, si es produeix un tall en el subministrament elèctric, la cadira segueix en funcionament.
  • Com hem comentat, són especialment fàcils de manejar. Disposen d'un botó situat en el reposabraços que, en mantenir pressionat, li transporta suaument a la direcció que desitgi l'usuari.
  • El moviment de la cadira pot accionar-se des de qualsevol punt, perquè ve equipada amb comandaments a distància.
  • La cadira pot encendre's o apagar-se amb una clau de seguretat. Això evita la possibilitat que aquesta ajuda pugui ser utilitzada per altres persones.
  • Un altre factor important és que poden plegar-se, deixant l'escala lliure d'obstacles per a altres persones. A més, el seu guia es fabrica a mesura, ajustant-se al màxim a la paret i maximitzar l'espai.

”salvaescaleras

 

Una cadira salvaescales adaptada a cada necessitat i tipus d'escala 

 

A Válida sin barreras tenim una solució per a cada necessitat, eliminant qualsevol tipus de barrera arquitectònica. Disposem de la gamma de cadires elevadores i ajudes tècniques més àmplia del mercat. Totes les nostres màquines estan fabricades amb les exigències més elevades quant a qualitat i components de seguretat.

Així mateix, ens adaptem a les necessitats econòmiques dels nostres clients, oferint els preus més competitius i finançaments a mesura.

A més de les cadires, disposem d'una altra mena de solucions per a l'accessibilitat com són les plataformes salvaescales i els elevadors de curt recorregut.

La plataforma elevadora o salvaescales, estan dissenyades per a les persones amb discapacitat que es desplacen en cadira de rodes. De la mateixa manera que les cadires, les plataformes s'instal·len seguint el recorregut de les escales. Això permet pujar i baixar d'un pis a un altre/s a l'usuari, garantint una mobilitat totalment autònoma. Són molt útils per a salvar trams d'escala en una comunitat de veïns, locals o particulars.

D'altra banda, els elevadors de curt recorregut proporcionen una elevació vertical a tots els seus usuaris. 
Per això no sols són útils per a les persones amb mobilitat reduïda. Són ajudes molt còmodes, pràctiques i fàcils d'utilitzar per tots. Permeten salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura, instal·lant-se en gran varietat d'emplaçaments gràcies a la seva versatilitat.

 

”plataformas

 

On demanar pressupost de salvaescales? 

Si vols instal·lar una solució elevadora i acabar amb les barreres que dificulten la mobilitat diària, a Válida sin barreras volem ajudar-te.

T'oferim un assessorament totalment gratis i de proximitat. Si el client ho desitja, els nostres tècnics experts realitzen visites al lloc d'instal·lació per a oferir pressupostos a mida i sense compromís. 
T'oferim instal·lar una cadira salvaescales o qualsevol altra solució elevadora d'una manera ràpida i sense obres.

Si vols saber el preu de la cadira salvaescales per al teu habitatge, local o comunitat, pots trucar-nos sense compromís. El nostre telèfon d'atenció gratuït és el 900 414 000. Si ho prefereixes, pots enviar-nos un mail a [email protected] amb qualsevol dubte sobre accessibilitat que puguis tenir. Estarem encantats d'atendre't!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu