sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

SPATIUM, una plataforma creada per millorar la mobilitat en cadira de rodes

La plataforma *salvaescaleras amb menor intrusió del mercat es diu *SPATIUM i pertany a l'empresa Vàlida sense barreres.

*SPATIUM és la plataforma més compacta, econòmica i amb una excel·lent presència estètica. El seu disseny funcional fa que es pugui instal·lar a banda i banda d'una escala recta, tant en interiors com a la intempèrie.

*SPATIUM és totalment automàtica, el seu moviment és progressiu sense sots; té una sortida gradual i una arribada amb velocitat reduïda. Posseeix aturs magnètics i sensors antiatrapament.

La plataforma *salvaescaleras *SPATIUM és la més sol·licitada per a instal·lar en botigues, restaurants, locals públics, portals… etc. Consta de diferents tipus de fixacions: directe a la paret, fixació en rampa i pals fixats al graó.

Com totes les plataformes que distribueix Vàlida sense barreres està equipada amb els sistemes de seguretat més avançats.

Per a obtenir més informació entra en la nostra pàgina web per a veure el model de la plataforma *Spatium:

O mira el següent vídeo

Ens espera un gran futur, un futur “SENSE BARRERES”.

https://youtu.be/YRGCPfX1bp8
La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu