sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

7 dies per a presentar la sol·licitud per a la subvenció d'ajudes d'accessibilitat a Múrcia (2022)

Ayudas para salvaescaleras en murcia

A la Regió de Múrcia han obert noves convocatòries del pla “Mecanisme de Recuperació i Resiliències” en què es encabe la subvenció per a la instal·lació de solucions salvaescaleras i altres ajudes d'accessibilitat.

Aquesta convocatòria està destinada no solament en cases particulars, sinó també a comunitats de propietaris on l'accessibilitat no està garantida per a persones amb problemes de mobilitat. Perquè et concedeixen aquesta ajuda, la persona que la sol·licita ha de complir, com a mínim, amb un dels següents requisits:

  • Haver complert els 65 anys.
  • Tenir reconeguda una discapacitat mitjançant una declaració i qualificació del grau de discapacitat.
  • Tenir un grau de dependència atorgat amb els mecanismes legals.

Subvenció de sistemes salvaescales

La Regió de Múrcia destinarà gairebé 1,5 milions d'euros per a la instal·lació de cadires salvaescaleras, plataforma salvaescaleras, elevadors verticals, automatismes per a portes i altres sistemes d'accessibilitat en cases particulars o en edificis comunitaris. La intenció és garantir l'autonomia personal i l'atenció de persones en situació de dependència.

A més del finançament de salvaescales, rampes i ascensors, també es contempla la instal·lació d'altres elements d'informació tipus senyals lluminosos o sonors que permetin l'orientació, instal·lació de videoporters, domòtica per afavorir l'autonomia a casa o obres a casa per millorar l'accessibilitat (especialment banys i cuines). A més, també es contempla el finançament de les obres que, per exemple, són necessàries per a instal·lar un sistema de salvaescaleras o un ascensor, eliminació de graons o millores en els sistemes de senyalització i comunicació.

És important acudir als serveis socials de la teva zona en cas que necessitis ajuda per poder presentar la sol·licitud. Compte que solament hi ha 7 dies hàbils, comptant a partir de l'endemà que es va publicar la Resolució en el Butlletí Oficial de la Regió de Múrcia.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu