sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Subvencions per a cadires salvaescales: Informació necessària

subvencions ajudes cadires salvaescales

Quines subvencions hi ha per a les cadires salvaescales? Et mostrem la informació necessària per a les ajudes en la supressió de les barreres arquitectòniques.

És un fet que les persones amb algun tipus de discapacitat compten amb una sèrie de despeses econòmiques extres. Per a compensar els desavantatges que aquesta condició implica, existeixen programes socials que ajuden a fer front a aquestes despeses.

En l'àmbit de l'accessibilitat, les persones majors (més de 65 anys) o amb una discapacitat reconeguda poden demanar ajudes econòmiques per a la instal·lació d'una cadira salvaescales, una plataforma pujaescales o una solució vertical que permeti millorar la seva autonomia i seguretat diària.

Aquest tipus de subvencions són limitades i la convocatòria roman oberta durant un termini definit o fins que s'esgoti la partida destinada.

Ajudes en accessibilitat

Cada comunitat autònoma compta amb un tipus de subvencions diferents, per això, és important demanar assessorament a l'ajuntament de cada localitat. Allí podran informar-nos sobre quina ajuda hem de demanar, quan obren les convocatòries i com hem de realitzar aquesta petició.

Abans de demanar qualsevol subvenció, hem de tenir en compte si el programa d'ajudes és vigent i informar-nos sobre el termini de sol·licitud.

Et mostrem alguns dels programes d'ajudes per a la supressió de les barreres arquitectòniques:

AJUDES PER A l'ACCESSIBILITAT A CATALUNYA

PUA:

Prestació social de caràcter econòmic de dret de concurrència d'atenció social amb l'objectiu de fomentar la inclusió social de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial.

Ajudes Departament de Treball, Assumptes Socials i Famílies:

Subvencions per a realitzar activitats o projectes i programes de manteniment de serveis i establiments de serveis socials, definits en la Cartera de Serveis Socials de Catalunya.

Ajudes Agència de l'habitatge de Catalunya:

Subvencions per a la rehabilitació dels elements comuns en edificis residencials per a fomentar la millora de l'eficiència energètica i la sostenibilitat, la conservació i la seguretat en matèria accessible.

AJUDES PER A l'ACCESSIBILITAT A MADRID

Ajudes a la Rehabilitació d'Edificis:

Subvencions per a millorar la sostenibilitat, la seguretat d'utilització, l'accessibilitat i fomentar la conservació dels habitatges. 

Subvencions per al foment de l'autonomia personal i la promoció accessible:

Subvencions destinades a persones amb discapacitat física, intel·lectual o sensorial en situació de dificultat o vulnerabilitat social, imprescindibles per a la seva autonomia personal.

AJUDES PER A l'ACCESSIBILITAT A PAÍS BASC

Pla Renove Rehabilitació Habitatge:

Ajudes per a donar suport a les obres de rehabilitació de particulars i comunitats de propietaris per a millorar l'habitabilitat, permetre l'accés a persones amb discapacitat i reduir el consum energètic.

AJUDES PER A l'ACCESSIBILITAT A ANDALUSIA 

Pla d'Habitatge i Rehabilitació d'Andalusia:

Subvencions per a garantir la seguretat estructural dels edificis i habitatges, així com l'optimització de les condicions d'habitabilitat d'habitatges per a l'ús de les persones majors o amb discapacitat.

Els nostres tècnics experts en accessibilitat poden proporcionar-te tota la informació necessària sobre la millor solució subeescaleras adaptada a la teva situació particular i al teu habitatge, a més, la seva visita no suposa cap cost ni compromís.

Així mateix, podran informar-te sobre quines ajudes existeixen en la teva comunitat i com pots sol·licitar-les.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu