sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Sudha Chandran “No es necesiten cames per ballar”

Sudha Chandran va néixer a Mumbai el 1964. És coneguda pel seu valor i el seu afany de superació que ha servit d'exemple per a molta gent.

Quan tenia 16 anys, Chandran va tenir un accident en el que va patir ferides a les cames. Després que els doctors descobrissin que s'havia format gangrena en la seva cama dreta, es va requerir l'amputació. Chandran diu que aquest període va ser el més difícil de la seva vida. Es va posar un peu ortopèdic i va començar el seu dur programa de rehabilitació.

Quan ja ningú creia en ella com a ballarina, va decidir sortir en escena ajudada per una pròtesi, realitzant l'actuació més memorable de la seva carrera. A partir d'aquest moment es va convertir en una estrella mundial. Va actuar a Índia, Aràbia Saudita, Estats Units, Regne Unit, Canadà, Unió dels Emirats Àrabs, Qatar, Kuwait, Bahréin, Iemen i Oman, a més es van realitzar pel·lícules i sèries de televisió inspirades en la seva vida.

Sudha Chandran és avui una popular actriu de televisió. La seva biografia s'ha convertit en part dels llibres de text com a pla d'estudis per a escolars de primaria.

Va ser entrevistada per un periodista de la cadena BBC de Londres que li va preguntar si la seva amputació no havia estat un motiu suficient per canviar de professió, al que ella va respondre amb un rotund “no”, al que ell li va contestar “Per què?" I Sudha va respondre:

“Perquè no es necessiten cames per ballar”.

Font: www.ecured.cu

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu