sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Superació a la tercera edat

Envellir és inevitable, però el com vulguem fer-ho dependrà de cada persona. Una vida activa i una gran força de voluntat determinaran, en molts casos, el nostre estat físic i anímic en el futur. Sota aquesta idea, en les últimes setmanes hem pogut conèixer la història de dues dones majors de 90 anys que han demostrat tenir aquest esperit de superació en la tercera edat.

Harriette Thompson

Amb un historial de més de 17 maratons, aquesta nord-americana es va convertir el passat 31 de maig en la dona de major edat a acabar una marató. L'esdeveniment va tenir lloc en el Rock ‘n’ Roll Marathon de Sant Diego. Després de més de 7 hores de dura carrera, Harriette va finalitzar la cursa i va entrar en la història de l'atletisme.

L'experiència d'aquesta nord-americana no va ser gens fàcil. A part de la carrera de més de 42 quilòmetres, durant l'entrenament previ va patir una infecció en les cames que va estar a punt de deixar-la fora de la competició.

Ingeborg Rapoport

El segon exemple és el de l'alemanya Rapoport, qui als seus 102 anys presentat la seva tesi doctoral. Durant la seva joventut, els nazis li van prohibir que la presentés a la universitat per ser filla d'una mare d'origen jueu. El seu estudi, basat en la diftèria, no es presentaria de manera oficial davant la universitat fins al passat 9 de juny, 77 anys després d'haver-la acabat.

Tot i les dificultats per utilitzar l'ordinador i tenir problemes de visió, Rapoport va poder finalment presentar la seva tesi en una cerimònia repleta d'assistents. «No podem desfer la injustícia comesa però fem una aportació per a la confrontació amb l'aspecte més foscos de la història alemanya a les universitats», ha explicat el degà de la Facultat de Medicina, Uwe Koch-Gromus.

Font: www.abc.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu