sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Superació i esforç: bàsquet en cadira de rodes

El Club de Bàsquet a Silla de Rodes Puertollao Amiab (BSR) estàcelebrant aquesta temporada el seu desè aniversari com sempre: amb esforç dia rere dia i amb molta il·lusió. En total són tretze jugadors els que formen part del Club BSR més cinc persones dins del cos tècnic, en aquesta temporada en la categoria de Segona Divisió Nacional.

L'equip està format en la seva integritat amb persones que pateixen una discapacitat física i que tenen en l'esforç el seu gran aliat de futur. Jugadors que han patit alguna amputació, que pateixen símptomes de la polio, uns altres tenen els peus de zambo, alguns parapléjicos, però tots ells amb un gran sentit de la superació per seguir endavant i continuar amb una vida plena.

Es tracta d'un Club petit, modest i humil en l’àmbit nacional si es compara amb uns altres, que ja porten molt més temps en la pista, però aquest fet no els fa sentir-se menys que els altres clubs. A més, la mitjana d'edat en aquest Club de Bàsquet a Silla de Rodes supera la trentena, molts d'ells tenen ja 55 anys, altres 40 i només Cristina, una de les seves jugadores, aconsegueix baixar aquesta mitjana amb 21 anys.

Estan totalment compromesos amb la seva competició esportiva i assisteixen dos dies a la setmana al pavelló Santiago Cañizares, per realitzar els seus entrenaments i realitzar la seva preparació física per poder rendir en la pista i donar el millor de si mateixos com a grans esportistes que són.

El finançament des de les administracions públiques fan possible que aquest Club segueixi avanci, les ajudes dels organismes públics, principalment des de la Junta de Comunitats de Castella-la Manxa, que realitza una aportació de 15.000 euros perquè puguin realitzar aquesta activitat esportiva, una ajuda que fa uns anys no rebien al no ser considerat com un club esportiu. La subvenció a través de la Diputació provincial de Ciudad Real i l'ajuda que li aporta l'Ajuntament de Puertollano complementa aquesta quantia per poder realitzar els desplaçaments a les diferents províncies en els quals han de disputar els seus partits.

Font: lanzadigital.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu