sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Superant límits: Tango en cadira de rodes

El tango es caracteritza per moviments ràpids de peus, moviments sensuals entre parelles que s'abracen mentre es miren. Gabriela Torres desafia aquesta idea que tenim del tango convencional i la transforma amb els seus moviments en cadira de rodes. 

Gabriela, de nacionalitat Argentina, va sofrir un accident amb sol 2 anys d'edat que li va causar una lesió en la medul·la que la va deixar parapléjica. Aquest accident no va impedir que Gabriela abandonés mai els seus somnis, aprenent a usar la cadira de rodes com una part més del seu cos. 

Actualment és dissenyadora de roba i fa part de la companyia de dansa Sense Fronteres, en la qual va començar ballant dansa contemporània integrada amb ballarins en cadira de rodes i uns altres que poden caminar. 

Al principi a Gabriela li preocupaven les crítiques per ballar tango, però Pablo Pereyra, la seva parella de ball l'hi va proposar i finalment va accedir. Van adaptar els passos del tango i encara que no va ser fàcil, l'hi van prendre com un repte i contra tot pronòstic, en el 2015 es van presentar en el Campionat Mundial de Tango de la ciutat. A partir d'aquí, van repetir els dos següents anys en diferents campionats i en 2017 van quedar en la semifinal. 

No busquen guanyar, sinó demostrar a la gent que el tango no solament és condició física, gran part del tango és el sentiment que transmets en l'escenari.

 

Fuente: http://www.eltiempo.com

Imatge: Gabriela i Pablo en una competició de tango. 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu