sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Superherois de l'Hospital Le Boneur de Memphis

Superherois de l'Hospital Le Boneur de Memphis

Els nens de l'hospital infantil *Le *Bonheur de Memphis als Estats Units es van emportar una sorpresa majúscula quan van veure als seus superherois preferits en la finestra de les seves habitacions. Batman, Superman, El Capità *America i *Spiderman van abandonar les seves perilloses rutines per a netejar els cristalls del *All *Children’s Hospital.

El responsable de la innovadora iniciativa va ser un dels netejadors de l'empresa Allegheny de cristalls. Moltes vegades quan netejava els cristalls els nens se li acostaven i li preguntaven:

-Ets *Spiderman?

Això li va fer encendre una bombeta i li va proposar al seu cap i als seus companys una acció per a sorprendre els més petits de l'hospital. Al final no sols van sorprendre menors si no que van alegrar el dia a tots els pacients.

Una altra missió complerta per als nostres superherois!

https://www.youtube.com/watch?v=5bSilwzBP6c
La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu