sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Teresa Perales: Esportista de llegenda

Amb 26 medalles paralímpiques obtingudes a quatre Jocs Paralímpics, després del seu pas pels Jocs de Riu 2016, la nedadora Teresa Perales és una de les grans campiones en la història de l'esport.

Teresa Perales va néixer a Saragossa en 1975. Als 19 anys Teresa va sofrir la pèrdua de mobilitat de les seves extremitats inferiors per culpa d'una neuropatía. Però per a ella això no va ser un impediment per dedicar-se al seu somni: la natació. I així ho ha demostrat amb 26 medalles paralímpiques obtingudes a diferents Jocs Paralímpics, entre elles es troben 6 ors. Ha participat en els Jocs Paralímpics de Sidney en el 2000, els Jocs d'Atenes del 2004, Pekin2008 i en els jocs de Londres en 2012, convertint-se en l'esportista espanyola més llorejada. Però això no ho és tot, ara està decidida a anar a Tòquio per batre els seus propis records. Teresa és Ambaixadora de la Candidatura de Madrid 2016 i Ambaixadora de l'Esport Inclusiu a Espanya.

Tot un exemple de motivació i superació per a tots!

 

Font: as.com

Font foto: fundaciontelefonica.com

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu