sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Tipus de cadires salvaescales per comprar a Barcelona

Cadira salvaescales a Barcelona

Compte amb VALIDA per a trobar la teva cadira salvaescales a Barcelona. T'assessorem gratuïtament i, a més, et donem un pressupost a mida i sense compromís. A què esperes per a demanar-ho?

Demanda de les cadires salvaescales a Barcelona

Cada dia més, les cadires salvaescales i qualsevol altre sistema salvaescales s'estan convertint en un producte indispensable per a moltes llars i espais comuns. Això es deu al fet que, gràcies a ells, moltes barreres arquitectòniques deixen de ser un problema per a les persones amb mobilitat reduïda.

Els salvaescales estan suposant una millora en la qualitat de vida de moltes persones ja que, gràcies a ells, baixar i pujar escales he deixat de ser perillós. Els puja escales s'estan convertint en una manera de guanyar qualitat de vida ja que atorguen independència a les persones amb problemes de mobilitat.

https://youtu.be/bzDGdVg2zbA

Tipus d'habitatges i ús de sistemes salvaescales a Barcelona

Els salvaescales estan suposant la fi de molts problemes típics d'accessibilitat en molts espais. Les escales deixen de ser un perill per a persones de la tercera edat que han perdut agilitat i mobilitat a les cames i també per a persones que per altres raons tenen alguna discapacitat.

Els problemes més comuns d'accessibilitat es troben en cases particulars amb diferents plantes. Quan es compra una casa no es té en compte que a la llarga les escales poden suposar un problema. Per aquesta raó, una cadira salvaescales es presenta com una solució.

Cadires salvaescales a Barcelona per escales amb corva.

També passa el mateix quan es té un dúplex o un àtic amb escales, ja que la persona es pot veure amb la incapacitat de poder moure's amb tranquil·litat per la casa.

Un altre típic problema d'accessibilitat està en les comunitats de veïns antigues, on no es va tenir en compte el problema que suposen les escales que separen l'entrada de l'edifici amb el nivell de l'ascensor. Per tant, els veïns que tenen dificultats de mobilitat poden trobar una solució quan s'instal·la una plataforma salvaescales o un elevador de curt recorregut.

Cadires salvaescales per a millorar l'accessibilitat en habitatges i edificis

Com sabràs, les cadires puja escales són una solució d'accessibilitat molt populars. Estan preparades per a poder baixar i pujar escales rectes i corbes. Són puja escales que poden instal·lar-se tant a l'interior com a l'exterior. Són perfectes per a persones que tenen problemes de mobilitat, però que no necessitin una cadira de rodes per a poder desplaçar-se.

Cadira salvaescales per escales de tram recte.

Les cadires salvaescales són molt pràctiques d'utilitzar perquè amb un sol botó aquesta es desplaça cap a la direcció on es vol anar. Es pleguen perquè, quan ningú la utilitzi, no ocupin espai i deixin el pas de les escales lliure per a altres persones.

En el cas de persones que utilitzin cadira de rodes, llavors es pot valorar l'opció d'instal·lar una plataforma salvaescaleras, que pot recórrer un tram d'escales ja sigui recte o corb. Aquests sistemes donen total autonomia a la persona amb discapacitat ja que es despleguen automàticament i prement un botó es desplaça cap a la direcció desitjada.

Per a desnivells en vertical, existeixen les plataformes elevadores que, com el seu nom indica, permeten pujar i baixar desnivells de fins a tres metres. Aquests són els productes més sol·licitats en entrades de comunitats de veïns ja que resolen molt bé el problema de desnivell entre l'entrada de l'edifici i l'ascensor.

On comprar una cadira salvaescaleras a Barcelona?

Compta amb VALIDA per a trobar la teva cadira salvaescales a Barcelona. Comptes amb l'ajuda d'un Assessor Tècnic que t'aconsellarà amb la millor opció per a tu. Ens fixem en les necessitats de la persona i també en les característiques tècniques del tram d'escales. És molt important que la cadira pugui adaptar-se a l'espai ja que d'aquesta manera s'aprofita bé el buit.

Tipus de cadires salvaescales i a on comprar

A més, nosaltres ens encarreguem de realitzar la instal·lació i manteniment pel que oferim un servei postvenda perquè no hagis de preocupar-te de res una vegada tinguis la teva salvaescales. El manteniment de cadires puja escales pot prevenir avaries.

En cas que sigui necessari, també t'assessorarem amb altres tipus de solucions salvaescales, com les plataformes salvaescales o elevadors verticals. S'han de tenir en compte, ja que poden resoldre molt bé els problemes d'accessibilitat en molts llocs.

Models de salvaescales a Barcelona per a qualsevol necessitat

A VALIDA som una empresa especialitzada en salvaescales, per la qual cosa comptem amb una àmplia gamma per a poder satisfer qualsevol necessitat. Com hem explicat, en funció de les necessitats dels usuaris, pot ser convenient triar entre una cadira salvaescales, una plataforma o un elevador de curt recorregut.

Cadires salvaescales per escales amb corva.

En funció de la mena d'escala, s'ha de triar el millor d'entre l'àmplia gamma de models que disposem. Així, doncs, podem acabar amb els problemes d'accessibilitat que estan tenint un impacte directe en la teva qualitat de vida.

Pressupost gratuït de salvaescales a Barcelona

Com pots imaginar, no hi ha cap escala igual, per aquesta raó, en VALIDA, oferim una visita totalment gratis i sense compromís. D'aquesta manera ens assegurem poder fer un pressupost a mida al tram de les escales i que tingui en compte les necessitats de la persona.

Per a demanar el teu pressupost gratuït, pots contactar amb nosaltres mitjançant el nostre telèfon gratuït 900 414 000 o bé pots utilitzar el nostre formulari de la web. A què esperes per a millorar la teva qualitat de vida? A VALIDA t'ajudem.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu