sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Tipus de cadira salvaescales

Si estàs pensant a comprar una cadira salvaescales has de saber que existeixen diversos tipus, amb preus, recorreguts i especificacions tècniques molt diverses.

Què és una cadira salvaescales?

Es tracta d'un sistema elevador que, a través d'una guia o riel instal·lat al llarg d'una escala, permet a les persones majors o amb mobilitat reduïda passar d'un pis a un altre. L'usuari se senti en una cadira mecanitzada, la qual es desplaça al llarg de les guies segons es desitgi.

Actualment, es poden trobar diversos tipus de cadira salvaescales pensats per adaptar-se als diferents espais. T'expliquem les principals opcions que existeixen sigui:

- Depenent del recorregut. Les hi ha per a escales rectes i corbes. En aquest últim cas s'inclourien les escales amb una o més corbes en un tram, les de “caragol”, les de “hèlix” i les que presenten diversos replans.

- De la seva ubicació, segons vagi a ser instal·lada en un espai interior o exterior.

- Segons el tipus de guia o rail. Existeixen amb un rail, doble, d'acer inoxidable…

- Segons la seva instal·lació, si requereixen obres o no.

- Qualitat de l'acabat. És un punt important, el qual pot encarir molt el pressupost.

Com veus, existeixen diversos tipus de *salvaescaleras, per la qual cosa intentar assenyalar com és el millor és impossible. Solament amb un estudi previ podrem trobar la solució perfecta per a cada cas. Per això, en breu publicarem un *post per ajudar-te a escollir les millors opcions.

I recorda, si tens algun dubte o cerques aquesta o altres solucions en accessibilitat, únicament has d'escriure-ens o trucar-nos gratuïtament al 900 414 000.

Gràcies i fins aviat ;)

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu