sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Triatletas espanyols aconsegueixen sis medalles en el triatló paralímpic Europeu de Tartu

La selecció espanyola de triatló paralímpic ha aconseguit sis medalles en l'Europeu de Tartu, a Estònia.

Entre aquestes medalles, destaquen els ors d'Eva Moral i Dani Molina. La madrilenya Eva Moral, va pujar pel cap alt alt del podi a la classe PTC de cadira de rodes. Dani Molina, campió d'Europa i del món en 2017, va guanyar l'or en la categoria PTS3 de discapacitats físics en superar per dos segons al britànic Ryan Taylor.

Jairo Ruiz, a la classe de PTS5 de discapacitats físiques més lleus, va quedar subcampió aconseguint la medalla de plata, després de l'alemany Martin Schulz. Susana Rodríguez i la seva guia Paula García a la classe PTVI de discapacitats visuals, van aconseguir aconseguir la medalla de plata. També va quedar en segona posició la basca Rakel Mateo, a la classe PTS2 de discapacitats físics.

El canari Lionel Morales, a la classe PTS2, de discapacitats físics severs, va guanyar la medalla de bronze. Alejandro Sánchez, amb discapacitat en un braç, es va quedar a un pas del bronze en finalitzar cambra a 10 segons del rus Mikhail Kolmakov.

 

Font: www.lavanguardia.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu