sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Trucant a la tercera edat

El Mobile World Congress celebrat a Barcelona ens ha portat les últimes novetats en telefonia mòbil, entre les quals destaquen algunes propostes especialment dissenyades per a les persones majors. És el cas dels terminals Samsung S 5 o el Nokia X.

La tecnologia avança, i no per això ha de deixar de costat les necessitats de les persones d'avançada edat. Per això, i amb l'objectiu d'evitar la bretxa digital que suposen els avançaments en el sector del cel·lular, les empreses focalitzen els seus esforços en prestacions com l'ergonomia i els detalls per a facilitar la inclusió d'aquest col·lectiu, cada vegada més apartat, en el món digital.

Val la pena dir que les persones més grans de 60 anys representen un 20% de la població, una xifra important si tenim en compte el volum d'ingressos potencials que es rifen els fabricants per captivar-los amb les seves últimes novetats en telèfons intel·ligents.

Alguns dels avanços que s'han presentat pensats per al col·lectiu de gent gran són carregadors ergonòmics, pantalles amb accessos directes ben definits i icones grans per a facilitar una correcta identificació dels números i les lletres. A més, unes altres de les novetats que han inclòs són la compatibilitat i adaptabilitat amb els audiòfons i les pantalles de gran definició, així com el retorn als botons físics per a facilitar l'anomenada a l'estil manual.

La tecnologia ha de ser inclusiva amb totes les generacions de persones i la facilitat d'ús és una de les prioritats a tenir en compte si es vol aconseguir captivar l'atenció dels més grans i  garantir la connexió entre generacions.

 

Font de referència: CadenaSer

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu