sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Turisme accessible i planificació de viatje

turisme accessible

Per a alguns planificar un viatge consisteix a reservar bitllet d'avió i hotel, comprar una guia del país a visitar, preparar la maleta i planificar una mica la ruta a realitzar, o simplement acostar-se a una agència de viatges i contractar un paquet turístic.

Per a uns altres viatjar suposa una planificació molt més exhaustiva. El turista amb diversitat funcional pot trobar-se amb infinitat de barreres arquitectòniques en el seu viatge.  Barreres que li poden impedir visitar museus, accedir a hotels, platges, transports…

Predif (La Plataforma Representativa Estatal de Grans Discapacitats Físics) és una ONG estatal sense ànim de lucre, que representa a persones amb discapacitat física. El seu principal objectiu és “dissenyar actuacions encaminades a aconseguir la normalització social de les persones amb discapacitat física greument afectades, sobretot usuaris de cadires de rodes“.

PREDIF gestiona programes de turisme amb una gran oferta de viatges per a persones amb mobilitat reduïda i realitza guies de turisme accessible amb informació sobre destins i allotjaments accessibles.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu