sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Un ascensor per aparcar el cotxe a la sala d'estar

El nou disseny de la torre Porche Design a Florida se situa a l'avantguarda del luxe. En aquest flamant gratacel situat Sunny Isles Beach ofereix la possibilitat de poder aparcar el cotxe a l'interior del pis. De tracta d'una innovadora idea del dissenyador Gil Dezer, desenvolupador de Porxo Design.

Tres ascensors d'alta tecnologia permeten carregar i lliurar els cotxes dels residents fins als seus garatges privats a la part alta de la torre. El propietari, després d'entrar pel garatge de l'edifici, accedeix a la cabina de cristall d'un d'aquests exclusius ascensors. Sense necessitat de baixar-se del cotxe, arriba així fins al pis indicat i desembarcar. Tot això de manera automàtica gràcies a un sistema de guies.

Això no és per a simples mortals. És un edifici de 132 habitatges, amb preus que arrenquen des dels 5 milions de dòlars. El més exclusiu, com no podia ser d'una altra manera, és l'àtic, amb 32 milions situat a 56 pisos d'altura. Es tracta d'un habitatge de 4 plantes amb espai disponible per 11 cotxes, set d'ells exposats com a “museu-galeria de cotxes”. Els habitatges compten amb piscina comunitària i privada, spa, acabats de súper luxe i una excel·lent ubicació enfront del mar.

Per realitzar aquest espectacular projecte, ha estat necessari crear ascensors de cristall, dissenyats i construïts expressament per a aquesta torre. Ofereixen un ultra-aïllament per evitar molèsties a altres veïns de l'edifici. A més, els propietaris poden programar l'ascensor per portar el cotxe al garatge, deixant-ho preparat per circular a l'hora indicada. A nivell tècnic, les prestacions són també sorprenents: cabina amb forma circular (imitant la forma de la torre), recorre 60 pisos a 4 metres per segon i presenta una capacitat de càrrega de 3600kg. 

Imagines poder aparcar el cotxe al costat del sofà?

Font: The Sun

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu