sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

¡Un Nadal amb el llistó ben alt!

Per a molts aquests dies són sinònim de quedar-se a casa i gaudir al voltant de la taula. Per a d'altres, són uns dies perfectes per veure món i explorar. Què tal un viatge per alguns dels edificis més alts del planeta i veure com llueixen durant aquestes festes? Agafeu-vos fort que pugem als edificis que contenen els ascensors més quilomètrics del món, és clar, volem les millors vistes!

1. Burj Khalifa. Dubai, Emirats Àrabs. Com un gegantí drac camí cap al cel, el Burj Khalifa es converteix en l'estrella de la nit de cap d'any a Dubai. Un espectacle impressionant només comparable als 828 metres corresponents a l'estructura del propi edifici (és el doble d'alt que un altre edifici mític: l'Empire State!). Veure video aquí.

2. Tòquio Sky Tree. Japó. Aquesta immensa torre de radiodifusió s'eleva 634 metres i, al desembre, es converteix en un dels arbres de Nadal més alts i espectaculars del món. Si voleu gaudir de les llums de tota la ciutat, us proposem pujar a l'elevador més ràpid de tot el país que es troba dins d'aquesta torre. Aconsegueix una velocitat de 600 metres per minut i compta amb una capacitat de 40 persones. Per si encara no en teniu suficient i voleu més xou, heu de saber que les gairebé infinites parets de la Tòquio Sky Tree es converteixen en l'escenari perfecte per realitzar projeccions de Mapping 3D. Podeu veure l'espectacle aquí.

3. La torre central de Xangai. Xina. Imagineu-vos la Torre Central de Xangai per Nadal: més de 632 metres, una superfície de 420.000m2 i un recorregut de 121 pisos! Ja tenim vertigen només pensar en pujar al seu ascensor! Podeu fer un cop d'ull a aquesta meravella de l'arquitectura i de la il·luminació aquí 

4. La torre de la CN. Torontó, Canadà. Els afortunats que es dirigeixin a Toronto aquest Nadal, podran gaudir dels milions de colors i efectes infinits que projectarà un dels seus edificis més emblemàtics, la CN Tower. De fet, durant tot el mes de desembre, hi ha un calendari d'il·luminacions perquè no ens perdem ni una commemoració en les dates clau. Per exemple el passat dia 6 de desembre, la torre va lluir de vermell per recordar el DiaNacional contra la violència de gènere o el 10 de desembre es va vestir de blau en motiu del Dia dels Drets Humans. La propera cita? El 31 de desembre (anotadíssim!) comença el compte final cap a l'esperat 2016 i gaudirem del xou de llums. Veure calendari aquí. 

Si aquest Nadal visiteu aquests edificis o n'heu vist mai algun que llueixi així d'espectacular durant les festes, expliqueu-nos-ho. Ens morim de ganes de llegir els vostres comentaris!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu