sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Una cadira de rodes que puja i baixa escales!

Joves, emprenedors i amb inquietuds per posar en pràctica els seus coneixements en projectes reals i inclusius. Es tracta dels 10 estudiants que conformen el grup Scalev, de l'Institut Federal Suís de Tecnologia a Zuric, que han construït la cadira de rodes que puja i baixa escales. És un prototip comercialitzable nascut de la seva participació al Focus Project, que estimula als estudiants a crear prototips de manera que aprenguin tot creant.

Aquesta cadira de rodes té dues rodes balancejants, que permeten a l'usuari moure's de manera més ràpida i amb menys fricció. A més, el seu sistema permet girar sobre la pròpia cadira i és apta per a espais estrets. Però, com aconsegueix aquesta cadira pujar i baixar escales? La resposta passa per dues pistes de goma plegables que s’amaguen entre les rodes (un sistema semblant als carros de combat). Si s'activen, aquestes pistes són l'únic element que toca al terra. L'angle i el sistema per aferrar-se als graons s'ajusta a tot tipus de pendents i desnivells.

Fantàstica feina nois!

Font: ElMundo y EntornoInteligente

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu