sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Una dona amb paràlisi pinta amb els ulls

Podem pintar amb aquarel·les, oli, acrílics, llapis de colors... i també amb els ulls!

Aquesta és la història de Sarah *Ezequiel, una dona britànica i mare de dos fills, que als 34 anys va ser diagnosticada d'una paràlisi neuronal, una malaltia que li impedeix moure de coll per a baix.

La gran passió de Sarah és la pintura i la discapacitat no li ha suposat cap barrera per a poder seguir endavant.

Sarah pinta a través d'un ordinador anomenat *Tobii *Eyegaze, que detecta el moviment dels seus ulls gràcies a una barra de raigs *infrarojos. D'aquesta manera, pot moure el ratolí, fer clic en la pantalla amb un simple parpelleig i pintar amb pinzellades cibernètiques.

Fins i tot, té la seva pròpia exposició de quadres! Val la pena destacar que les seves obres estan a la venda, i que els beneficis que s'obtinguin es destinaran a una organització sense ànim de lucre que comprarà ordinadors *Tobii *Eyegaze a altres pacients que, com ella, tinguin paràlisi neuronal i molts somnis per complir.

A més de pintar, l'ordinador li permet comunicar-se amb els seus familiars i amics, compartir curiositats en les xarxes socials, enviar correus electrònics...

Sarah té una vida com la de tots gràcies als increïbles avanços tecnològics.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu