sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

UNUM, una cadira salvaescales de molt fàcil instal·lació

cadira salvaescales unum facil instalacio

Vols una cadira salvaescales de fàcil instal·lació?, *UNUM és la solució.

UNUM és la cadira salvaescales especialment dissenyada per a trams corbs d'escala o amb replans intermedis. A més és exclusiva per a ús en ambients interiors.

UNUM es pot muntar a banda i banda de l'escala, sense fer obres i la seva característica distintiva és que funciona amb un sistema d'un únic raïl mitjançant pals directament als graons.

UNUM és una cadira salvaescales que s'adapta a qualsevol escala i ofereix la màxima autonomia a l'usuari. Compta amb reposapeus i seient plegables, cosa que significa que no ocupa espai. El seu seient és giratori manual mitjançant una palanca lateral, encara que hi ha també la versió automàtica, que és opcional.

UNUM funciona mitjançant bateries que es recarreguen en les parades i amb dos comandaments a distància amb botons de pujar / baixar.

Vàlida sense barreres ofereix diferents acabats per a la cadira UNUM tots ells compten amb tapisseria de material plàstic de fàcil neteja, i estan disponibles en diversos colors.

Per a conèixer en profunditat *UNUM

Ens espera un gran futur, un futur “SENSE BARRERES”.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu