sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

UPnRIDE: la revolucionària cadira de rodes per viatjar dret

UPnRIDE és una revolució en el camp de l'accessibilitat. Es tracta d'una cadira de rodes que permet a l'usuari poder escollir entre viatjar dempeus o assegut. Gràcies al seu exosquelet robòtic i el seu sistema de giroscopis similar al dels Segways, la cadira permet mantenir l'estabilitat i avançar segons la posició del cos.

La companyia va ser fundada per l'israelià Amit Goffer, un doctor de 63 anys. Goffer va sofrir un accident en el 1997 que ho va deixar tetraplègic, la qual cosa li va impedir poder utilitzar una cadira convencional. Fins avui, ha desenvolupat diversos prototips fins a aconseguir el model actual. Gràcies a aquest, pot viatjar dret o assegut segons desitgi.

Aquesta cadira de rodes, segons comenta Goffer, suposa un avanç en l'autonomia de les persones amb discapacitat física. A més, permet dirigir-se mirar als ulls a les altres persones. “La dignitat, l'autoestima i sentir-se com a part de la societat de nou és un efecte psicològic molt fort” afirma.

La cadira encara està en fase de proves, però preveuen la seva comercialització el proper any 2017.

UPnRIDE té com a objectiu el desenvolupament de productes per canviar la vida de les persones amb discapacitat i fer-la més fàcil i segura. El primer d'aquests productes és el dispositiu de mobilitat vertical UPnRIDE, però segueixen investigant projectes paral·lels de millores de l'accessibilitat.

Si estàs interessat en aquesta revolucionària cadira de rodes i t'agradaria conèixer més detalls, pots consultar el seu web: http://upnride.com/

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu