sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

VALIDA col·labora amb la 1a Milla Solidària de Tarragona per al càncer de mama

milla solidària Tarragon

El dia 22/10/2022 es celebra la 1a Milla Solidària per recaptar fons per al càncer de mama a la platja de l’Arrabassada, Tarragona.

Enguany, i coincidint amb la setmana contra del càncer de mama, VALIDA se suma a la iniciativa solidària de nedar 1.500m a mar obert. Aquesta iniciativa s'ha organitzat gràcies a la col·laboració del Club de Natació Tàrraco i el Club Xina (Xina Open Water Swimmers), dos clubs amb molts nedadors d'aigües obertes de la ciutat de Tarragona. Aquest esdeveniment vol animar a més nedadors a sumar-se a la causa per poder recaptar fons per a la recerca del càncer de mama.

Aquest projecte, fet amb molta il·lusió, vol impulsar un esdeveniment esportiu que es repeteixi cada any per poder col·laborar amb la lluita contra el càncer de mama. La Milla Solidària consisteix en un recorregut circular de 1.500 metres que comença i acaba a la platja de l’Arrabassada, Tarragona. Tots els fons recaptats s'oferiran a l'Associació contra el Càncer de Tarragona.

Per a participar, els nedadors paguen un preu simbòlic per al dorsal i, si no volen nedar, però sí participar, ofereixen el dorsal 0. És una alternativa per a col·laborar amb la causa sense necessitat de fer el recorregut nedant. Amb el preu de la inscripció, els participants reben un casquet de bany dissenyat per a l'ocasió, a més de beguda i menjar després del recorregut.

Una vegada més, VALIDA se suma a iniciatives socials que contribueixen a fer un món millor, més inclusiu i solidari. VALIDA també col·labora amb la Fundació Oncolliga de Girona, amb la Fundació Miquel Valls, amb el CERMI, la Fundació Esclerosi Múltiple i COCEMFE Catalunya, entre moltes altres. El nostre objectiu és ser present en totes les bones iniciatives que treballen cada dia per millorar la vida de les persones.

Aquest 2022 s'han diagnosticat 34.722 casos nous de càncer de mama a Espanya segons l'Associació Espanyola Contra el Càncer (*AECC). La franja d'edat amb més incidència d’aquesta malaltia està entre els 50 i 69 anys (46% dels casos). Per aquesta raó fa falta més recerca per trobar noves formes de diagnòstic precoç i tractaments millorats per garantir la cura de les persones.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu