sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

VALIDA, nova imatge “SENSE BARRERES”

Válida sin barreras, empresa de referència a nivell nacional en solucions salvaescales, anuncia el llançament de la seva nova imatge corporativa. Una evolució significativa que es produeix a conseqüència del seu ferm progrés i consolidació dins del mercat de l'accessibilitat i de la supressió de barreres arquitectòniques.

Des de sempre, la companyia s'ha posicionat en el mercat com a experta en l'eliminació de barreres. Per a complir amb el seu propòsit, Válida sin barreras ha decidit anar un pas més enllà i eliminar les barreres fins de la seva pròpia marca, donant pas a la seva nova identitat: VALIDA.

”valida

VALIDA es consolida com l'empresa de Salvaescaleres n.1 a nivell nacional

 

Els salvaescales s'han convertit en una solució que va més enllà de l'accessibilitat. Fa molts anys que la cultura de les cadires salvaescales ha anat penetrant i evolucionant en milers d'habitatges, convertint-se en un element significatiu i a tenir en compte per a millorar la nostra qualitat de vida i confort dins de casa.

Pujar i baixar escales pot ser un bon exercici, però també un perill en nombrosos casos i moments de la nostra vida. Les lesions i fractures imprevistes, la falta de mobilitat puntual, la pèrdua de força en extremitats, les lesions cerebrovasculars, els marejos fortuïts, les baixades de tensió, i un llarg etcètera de patologies que no han d'anar necessàriament relacionades amb una edat avançada, poden fer necessària la instal·lació d'un salvaescalers.

 

”valida

 

 Una marca més forta, amb millors recursos i més propera amb les persones

 

VALIDA continua avançant amb passes de gegant i es consolida en el sector de l'accessibilitat com l'empresa nacional líder en la instal·lació de salvaescalers. La marca (la representació visual gràfica), per consegüent, no podia quedar-se enrere. Era necessari evolucionar el logotip per a transmetre els valors de la corporació: lideratge, consolidació, confiança, seguretat i propera. Tots aquests valors sumats a l'esforç de tot un equip professional i humà bolcat per a millorar la qualitat de vida de les persones.

El nou logotip i imatge de marca de VALIDA és el reflex perfecte de l'avanç, del progrés, de l'autonomia i de la llibertat de moviment. VALIDA reneix amb una imatge més fresca, actual, dinàmica i adaptada als nous temps.

”valida

Millorar el confort de les famílies, la seva seguretat i tranquil·litat, així com la proximitat amb el client és la major satisfacció de VALIDA

VALIDA compta avui amb més de 20.000 instal·lacions de salvaescales realitzades per tot Espanya. L'èxit d'aquesta companyia sorgeix de l'esforç de cadascuna de les persones que conformen el seu equip de professionals, tots ells compromesos amb la qualitat i el servei cap als seus clients. A més, totes les màquines que instal·len són fabricades expressament sota els més alts estàndards de qualitat europeus.

 

”elevador

 

VALIDA ofereix un servei 360º i especialització en la instal·lació de:

 

Les persones que volen comprar un salvaescales necessiten el millor assessorament. Els usuaris moltes vegades no coneixen les diferents solucions que existeixen en el mercat per a millorar l'accessibilitat, les limitacions de cada sistema, el funcionament d'aquests o el tipus d'instal·lació necessària. Per a això és necessari disposar dels millors professionals.

 

”silla

 

Si VALIDA és una empresa de primer nivell i referent del sector al nostre país des de fa dècades és perquè l’acompanya:

  • Un equip de més de 30 consultors i assessors tècnics distribuïts per tot el territori nacional que ofereixen un servei professional i totalment personalitzat als seus clients en qualsevol població i província d'Espanya. Estan sempre prop teu.

  • El catàleg amb la gamma més àmplia de sistemes salvaescales. Cadires salvaescales, plataformes salvaescales i elevadors de curt recorregut per a qualsevol mena d'escala o tram a salvar. VALIDA té una solució específica per a cada tipus d'escala i per a arriba allà on d’altres no s'atreveixen.

  • Instal·ladors especialitzats en sistemes salvaescales de primer nivell que ofereixen les màximes garanties de seguretat. Així mateix, també disposa d'un equip d'enginyers i tècnics altament qualificats en plantilla perquè el client no s'hagi de preocupar de res. VALIDA s'encarrega de tot: del mesurament, els plans, la instal·lació, les obres (en cas de ser necessàries), l'assessorament legal, la informació sobre subvencions, etc…

  • Un equip humà especialitzat en cada etapa del procés i que acompanya al client i l’assessora gratuïtament de principi a fi.

  • Un servei de postvenda ràpid i eficient. Tant si es tracta d'un dubte de funcionament, com de manteniment o de recanvi per a qualsevol marca de salvaescaleras, VALIDA disposa del seu propi servei tècnic especialitzat, que garanteix la major rapidesa de resposta i solució.

 

VALIDA, una empresa compromesa directament amb la societat

 

”plataforma

 

VALIDA és una empresa responsable i compromesa amb la societat: una part important dels recursos els destina a col·laborar estretament amb fundacions, associacions i entitats orientades a millorar la qualitat de vida de les persones.

 

Tota aquesta informació i més a www.valida.cat

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu