sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Válida sin barreras al programa de radio “Barreres Fora!”

El passat 6 d'abril Albert Vila, director comercial de Válida sin barreras, va ser entrevistat al programa de radio “Barreres Fora!” de Radio Mollet. En una sessió en directe, de les 17 a les 18h, es van abordar des de diferents perspectives com superar les barreres arquitectòniques.

Al llarg de l'entrevista, Albert Vila va presentar diferents opcions per a l'adaptació de la llar i el transport (públic i privat). Per exemple, es va assenyalar la necessitat de prioritzar la utilitat del vehicle per sobre de l'estètica exterior del cotxe. D'aquesta manera, una persona que utilitza cadira de rodes no té per què baixar-se d'ella per accedir al cotxe. Ara bé, necessitarà prioritzar les dimensions del vehicle per sobre del disseny exterior.

D'altra banda, es va posar en relleu la necessitat que l'empresa encarregada de realitzar les adaptacions sigui empàtica davant la situació de la persona interessada. No totes les persones tenen el mateix grau de mobilitat i per aquest motiu no totes les solucions han de ser les mateixes. A això, s'ha de sumar la previsió d'ús (intensiu, puntual,…) de l'adaptació i si aquestes són compatibles a curt, mitjà i llarg termini. Com va comentar Albert Vila “no es tracta d'oferir només un producte, sinó de donar una solució al que realment busques i necessites”.

Finalment, es va posar l'accent en la problemàtica que encara existeix en les comunitats de veïns quan algú precisa d'una rampa, ascensor o qualsevol altra solució que li permeti sortir al carrer.

Gràcies a l'associació ADIMO, Válida sin barreras va poder participar obertament al programa i proposar un petit debat ajusto les solucions que existeixen per a la supressió de les barreres arquitectòniques. L'experiència va ser més que positiva.

Si et vas perdre l'entrevista a Válida sin barreras al programa de radi “Barreres Fora!”, pots escoltar-la fent clic aquí.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu