sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Vida útil d'un salvaescales Quants anys funciona?

Vida salvaescales

Una cadira salvaescales, una plataforma o un elevador vertical serveixen perquè persones amb problemes de mobilitat puguin moure's amb més llibertat i seguretat. Així que, al final, aquestes solucions es converteixen en una cosa indispensable. Per aquesta raó, han d'estar sempre disponibles i en funcionament.

A més, has d'estar pensat que la instal·lació d'un salvaescales és una inversió important. Així que entenem que et preocupi la seva durabilitat. És per aquesta raó que t'expliquem com garantir una vida útil llarga per a qualsevol sistema salvaescales.

Un sistema salvaescales està dissenyat per funcionar molts anys

Un sistema salvaescales s'ha dissenyat i pensat per a ser una solució que duri durant molts anys. Totes les solucions puja escales estan fetes amb materials resistents per a aguantar l'ús diari.

Els sistemes salvaescales són productes que garanteixen la llibertat d'accessibilitat de les persones amb problemes de mobilitat. Per aquesta raó, és important garantir un bon funcionament.

Les solucions pujaescales no necessiten fer manteniments obligatoris, però, si vols garantir una vida útil llarga, és molt recomanable que un tècnic especialitzat pugui fer una inspecció periòdica.

Un tècnic de manteniment comprova que la instal·lació estigui funcionant correctament, que la guia i el greixatge sigui el correcte i, òbviament, mirarà si hi ha senyals de desgast a les peces.

Que un tècnic revisi el salvaescales és la solució a futurs problemes relacionats per falta de manteniment. Al final, una revisió periòdica permet que t'estalviïs diners en futures reparacions que podrien haver-se evitat.

Cadires salvaescales per a escales rectes i corbes

Les cadires salvaescales són la solució més popular en cases particulars. Estan pensades perquè persones amb mobilitat reduïda puguin millorar la seva qualitat de vida guanyant independència a la llar. Això es deu al fet que són una solució amb moltíssims avantatges.

Cadira salvaescales per a gent gran

Les cadires salvaescales permeten baixar i pujar escales de tota mena: rectes, corbes i en espiral. A més, poden instal·lar-se a l'interior i a la intempèrie. La cadira elevadora és molt fàcil d'instal·lar ja que no necessita obres. El tècnic instal·lador pot fer el muntatge en molt poc temps.

Per a l'usuari, la cadira és molt fàcil d'utilitzar, ja que amb només amb un botó es dirigeix fins a la direcció on es vol anar. A més, són còmodes i molt segures. El seu consum d'energia és mínim pel que no influeix en la factura de la llum.

A VALIDA disposem de molts models de cadires salvaescales perquè puguis triar, amb l'ajuda d'un Assessor Tècnic, la millor.

Plataformes salvaescales per a escales rectes i corbes

Una altra solució molt pràctica són les plataformes salvaescales, pensades perquè persones en cadira de rodes puguin moure's amb facilitat per les escales. Aquesta solució permet salvar espais amb escala rectes o amb corbes. A més, pot instal·lar-se tant en interior com en exterior.

Destaquen per garantir l'autonomia de les persones en cadira de rodes o amb mobilitat reduïda. Ocupen poc espai i hi ha models amb grandàries especials per a poder-se instal·lar en espais reduïts.

Una plataforma salvaescales sol ser una solució molt pràctica per a comunitats de propietaris, però també han resultat ser una solució perfecta en cases particulars.

Quina és la vida útil d'un salvaescales? Quants anys pot funcionar

La vida útil d'una solució pujaescales és de molts anys, més si es garanteix un bon funcionament i manteniment. És molt important tenir clar com s'han de cuidar els salvaescales perquè la màquina estigui en òptimes condicions sempre.

Manteniment i cures mínimes per a allargar la vida útil de la teva cadira salvaescales

Si vols assegurar que la teva inversió en un sistema salvaescales perduri i sigui una instal·lació per a molts anys, segueix aquests consells de manteniment que et donem.

Manteniment de cadires salvaescales

Aquests són els 3 consells més importants que com a usuari has de seguir per a mantenir el seu sistema salvaescales (serveixen tant per a cadires salvaescales com per a plataformes elevadores) en bones condicions:

  1. Mantenir el salvaescales net: per treure la pols i possibles taques en la guia o en l'entapissat has d'utilitzar un drap suau i lleugerament humitejat. Òbviament, en les parts electròniques de la màquina has de tenir molta cura. Mai has de treure el greix de la guia, ja que podries complicar el moviment de la màquina. En el manual d'instruccions també s'indica com neteja.
  2. Guia ben lubrificada: el greix de la guia fa que el motor del salvaescales funcioni molt millor. És important assegurar-se que sempre hi hagi suficient lubricació i mai has de netejar el greix. Idealment seria millor que ho comprovi personal especialitzat.
  3. Bateries carregades: perquè no es quedi sense bateries el salvaescales sempre s'ha d'estacionar en el punt de càrrega. És important fer un bon ús de les bateries perquè aquestes no quedin danyades.

A més de la neteja regular, és molt recomanable el manteniment preventiu dels salvaescales per a detectar possibles incidències. Com hem comentat, aquests no són obligatoris, però allarga la vida útil de la màquina.

Un tècnic especialista en salvaescales, en fer la revisió, pot detectar qualsevol incidència que pugui repercutir en un futur en el correcte funcionament de la instal·lació. Per tant, comprova mecanismes i components electrònics funcionin correctament.

Salvaescales de VALIDA. Qualitat, llarga durabilitat de components i mínim manteniment

Com veus, tenir un salvaescales de VALIDA és disposar d'una solució que perdura en el temps. Si a això li afegeixes una bona cura i manteniment, aconsegueixes un producte que duri molts anys.

Informa't de les solucions salvaescales que tenim i dels nostres plans de manteniment que oferim als nostres clients. Pots fer-nos la consulta per via telefònica 900 414 000, estarem encantats d’ajudar-te.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu