sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

VoiceConnect: la nova aplicació per a cadires salvaescales que et permet estar sempre connectat

Una nova tecnologia innovadora acaba d'aparèixer en les cadires salvaescales. Es tracta de l'aplicació VoiceConnect, un sistema que permet a l'usuari de la cadira salvaescales realitzar una trucada d'emergència en cas de mareig, avaria o bloqueig. A través d'una targeta SIM, igual a la qual utilitzen els mòbils, l'usuari pot telefonar a un número prèviament configurat per demanar ajuda. Aquest número de telèfon pot connectar amb el servei tècnic de la cadira salvaescales o amb un familiar o amic.

L'usuari, en asseure's, activa automàticament l'opció de trucada. Si durant el trajecte necessita demanar ajuda, només ha de pressionar el botó d'emergència. La cadira salvaescales actuarà com un telèfon mòbil i connectarà amb el nombre prèviament guardat. A través dels potents altaveus i micròfons que incorpora la cadira, l'usuari podrà comunicar-se fàcilment. A més, utilitzen les bateries de la pròpia cadira salvaescales, sense comprometre el seu ús ni autonomia.

VoiceConnect és un sistema opcional per a les cadires salvaescales amb acabats Elegance de Válida sin barreras, sent un suport complementari que contribuirà a donar més tranquil·litat tant a l'usuari com als seus familiars. Informa't d'aquestes i altres avantatges trucant al nostre telèfon gratuït 900 414 000.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu