sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

VoiceConnect: la nova aplicació per a cadires salvaescales que et permet estar sempre connectat

Una nova tecnologia innovadora acaba d'aparèixer en les cadires salvaescales. Es tracta de l'aplicació VoiceConnect, un sistema que permet a l'usuari de la cadira salvaescales realitzar una trucada d'emergència en cas de mareig, avaria o bloqueig. A través d'una targeta SIM, igual a la qual utilitzen els mòbils, l'usuari pot telefonar a un número prèviament configurat per demanar ajuda. Aquest número de telèfon pot connectar amb el servei tècnic de la cadira salvaescales o amb un familiar o amic.

L'usuari, en asseure's, activa automàticament l'opció de trucada. Si durant el trajecte necessita demanar ajuda, només ha de pressionar el botó d'emergència. La cadira salvaescales actuarà com un telèfon mòbil i connectarà amb el nombre prèviament guardat. A través dels potents altaveus i micròfons que incorpora la cadira, l'usuari podrà comunicar-se fàcilment. A més, utilitzen les bateries de la pròpia cadira salvaescales, sense comprometre el seu ús ni autonomia.

VoiceConnect és un sistema opcional per a les cadires salvaescales amb acabats Elegance de Válida sin barreras, sent un suport complementari que contribuirà a donar més tranquil·litat tant a l'usuari com als seus familiars. Informa't d'aquestes i altres avantatges trucant al nostre telèfon gratuït 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu