sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Vol a Vela Adaptat

Comença la temporada 2018 de “Vol a Vela Adaptat” organitzada per Cadires Voladores, Senasa i Aeroclub d'Ocaña i amb el suport de PREDIF.

El Vol a vela és un esport que es basa a mantenir un vol en un veler (planador) en el qual s'aprofita l'aerodinàmica de l'avió i els corrents ascendents d'aire que es generen en l'atmosfera. Els velers no disposen de motor, per la qual cosa han de ser remolcats per una avioneta fins a uns 500metres d'altura. A partir d'aquest moment el veler queda lliure i és el pilot el que ho fa pujar, controla els seus desplaçaments i ho aterra comptant amb la seva pròpia habilitat i els recursos atmosfèrics.

La Direcció general d'Aviació Civil, SENASA(Societat per als Ensenyaments Aeronàutics Civils), mitjançant el conveni subscrit amb PREDIF i la col·laboració de l'Associació Cadires Voladores, posen a la disposició de les persones amb discapacitat física un planador adaptat.

“Vol a Vela” és una jornada organitzada per Cadires Voladores, Senasa i Aeroclub d'Ocaña perquè gent amb mobilitat reduïda puguin tenir una trobada amb un planador i puguin experimentar la sensació del vol sense motor i una nova experiència d'oci. També s'ofereix la possibilitat d'obtenir un títol homologat per al pilotatge de planadors a persones amb discapacitat física. A més, els “voladors” poden tenir una primera trobada per organitzar activitats conjuntes. Aquesta jornada de realitza en l'Aeròdrom d'Ocaña, a Toledo i comença a partir del dia 5 de maig.

Més informació i subscripcions a: www.tur4all.com/vuelo-a-vela

Font imatge: www.tododisca.com

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu