sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Col·laboradors

Per millorar la teva qualitat de vida

Colaborador

Busquem professionals com tu i negocis com el teu, que vulguin aportar un valor afegit a les persones i oferir un servei més complet als seus clients. Ser “Col·laborador sin barreras” és molt fàcil, no et requerirà res de temps i podràs guanyar diners cada mes només per recomanar a Válida sin barreras, l’empresa nacional número 1 en vendes en solucions per a l’accessibilitat.

Com funciona?

Facilita’ns el contacte d’alguna persona interessada en un salvaescales i, si acaba en venta, t’emportes una comissió, o sigui, un ingrés extra a finals de mes. Més fàcil impossible, veritat?

Puc ser Col·laborador?

Sí, sempre i quan siguis un professional en actiu i/o tinguis un negoci orientat a les persones amb mobilitat reduïda, amb discapacitat o de la tercera edat. Aquest col·lectiu de persones són les que per a millorar la seva qualitat de vida poden necessitar alguna de les ajudes tècniques que oferim: cadires salvaescales, plataformes salvaescales o elevadors de curt recorregut. En aquest sentit, si ets una ortopèdia, un assistent social, un cuidador a domicili, un centre de salut, un arquitecte… sol·licita'ns ser “Col·laborador”. Tot són avantatges!

Sí, vull ser Col·laborador de Válida. Qué haig de fer?

Truca’ns al telèfon gratuït 900 414 000 i t’informarem. Envia’ns un e-mail a [email protected], indicant-nos el teu nom i cognoms, telèfon de contacte i professió o tipus de negoci. A l’assumpte indica: “Vull ser col·laborador”. Ens posarem en contacte amb tu amb la màxima brevetat.

Per què hauria de recomanar Válida?

Perquè som una empresa d’aquí, propera, que sempre estem al seu costat.
Per confiança: som l’empresa líder de vendes en solucions salvaescales a nivell nacional.
Perquè disposem del catàleg de productes en accessibilitat més complet del mercat. Tenim la solució perfecta per a cada necessitat.
Perquè disposem d’un equip professional d’assessors i tècnics especialitzats en solucions per a l’accessibilitat a cada zona. Per a que quan necessitis qualsevol cosa no et falti de res.
Perquè l’experiència ens avala. Som l’empresa que més solucions en accessibilitat ha instal·lat a tot el territori. A dia d’avui són més de 10.000 les màquines que tenim instal·lades.
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
crossmenu