sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Col·laboradors

PER MILLORAR LA TEVA QUALITAT DE VIDA

Col·laborador

Busquem professionals com tu i negocis com el teu, que vulguin aportar un valor afegit a les persones i oferir un servei més complet als clients. Ser “Col·laborador” és molt fàil i no et requerirà temps. A més, podràs guanyar diners cada mes només per recomanar a VALIDA, l’empresa número 1 en solucions per a l’accessibilitat.

Com funciona?

Facilita’ns el contacte d’alguna persona interessada en un salvaescales i, si acaba en venda, t’emportes una comissió, o sigui, un ingrés extra a final de mes. Més fàcil impossible, veritat?

Puc ser col·laborador?

Sí, sempre i quan siguis un professional en actiu i/o tinguis un negoci orientat a les persones amb mobilitat reduïda, amb discapacitat o d’avançada edat. Aquest col·lectiu de persones són les que per a millorar la seva qualitat de vida poden necessitar alguna de les ajudes que oferim: cadires salvaescales, plataformes salvaescales o elevadors verticals. Si ets una ortopèdia, farmàcia, assistent social, cuidador a domicili, centre de salut, administrador de finques, arquitecte... sol·licita’ns informació per a ser el nostre Col·laborador. Tot són avantatges!

Sí, vull ser Col·laborador de VALIDA. Què haig de fer?

Truca’ns al telèfon gratuït 900 414 000 i t’informarem.

Envia’ns un e-mail a marketing@valida.cat, indicant-nos el teu nom, cognoms, telèfon de contacte i professió o tipus de negoci. A l’assumpte especifica: “Vull ser col·laborador”. Ens posarem en contacte amb tu en la màxima brevetat.

imagen de dos personas dándose la mano formalmente con el logo de válida a un lado

Per què hauria de recomanar a VALIDA?

Perquè som una empresa d’aquí, propera.
Per confiança: som l’empresa líder de vendes en solucions salvaescales
Perquè disposem del catàleg de productes d’accessibilitat més complet del mercat. Tenim una solució per a cada tipus de necessitat.
Perquè disposem d’un equip professional d’assessors i tècnics especialitzats en accessibilitat a cada zona. Sempre la teu servei per quan et faci falta.
Perquè l’experiència ens avala. Som l’empresa que més solucions per a l’accessibilitat ha instal·lat en tot el territori. A dia d’avui tenim és de 15.000 màquines instal·lades.
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

crossmenu