sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Càceres

Acabar amb els graons que estan impedint la teva llibertat de moviments és possible amb VALIDA. Comptem amb més de 20 anys en el sector del salvaescales i som l'empresa n.1 en ventes en tot territori espanyol. Gràcies als nostres Assessors Tècnics i el nostre gran equip de la província de Càceres, trobar la millor solució salvaescales és possible. Hem acabat amb els problemes que suposaven les barreres arquitectòniques de molts edificis a Càceres, Plasència, Navalmoral de la Mata, Còria entre molts altres més.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Càceres

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Càceres

Instal·lar una cadira salvaescales SOCIUS a Navaconcejo, Cáceres - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

Cáceres

Millorar l'accés amb una cadira salvaescales a Miajadas

Cadires Pujaescales UNUM

Miajadas, Cáceres

Salvaescales a Càceres - Villar de Plasencia model SOCIUS

Cadires Pujaescales SOCIUS

Cáceres

Instal·lació de cadira elevadora SOCIUS a Navaconcejo, Cáceres - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

Cáceres

Serveis salvaescales

Salvaescales a Càceres

Per trobar el millor salvaescales per a tu un Assessor Tècnic visita el lloc on s'ha de muntar. Amb això, i tenint en compte les necessitats de la persona usuària, ofereix un pressupost a mida i totalment gratuït.

Per aconseguir una instal·lació a mida i molt precisa, realitzem fotometries per  crear un plànol 3D del projecte. Gràcies a això podem aprofitar tot l'espai de l'escala i, finalment, el tècnic salvaescales de la zona duu a terme la instal·lació.

La instal·lació del puja escales és ràpida i, a més, ni les cadires salvaescales i les plataformes necessiten obres. Per tant, el procés és molt net.

La nostra atenció cap a l'usuari és constant, per la qual cosa qualsevol dubte o problema el Servei d'Assistència Tècnica li proporciona l'ajuda que necessita en tot moment.

El nostre equip de tècnics de salvaescales a la província de Càceres realitza manteniments periòdics a les instal·lacions per a garantir un bon funcionament. A més, gràcies a això, s'allarga molt més la vida útil de la instal·lació.

Realitzar un manteniment permet evitar avaries en un futur. Revisar la instal·lació permetrà que la persona usuària pugui estalviar-se molts diners en reparacions que es podrien haver evitat.

Fem el manteniment de qualsevol màquina salvaescales incloent les que no hàgim instal·lat nosaltres.

Desplacem un tècnic de salvaescales amb la major brevetat possible per solucionar l'avaria o problema. Entenem la urgència i la necessitat de la persona de poder utilitzar la seva salvaescales per poder mantenir la seva independència i accessibilitat.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Càceres

Delegación VALIDA en Càceres
900 414 000
Càceres, Espanya

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Càceres

La llibertat de moviments i accessibilitat és un dret universal que s'ha de respectar i fer realitat. Per aquesta raó, amb VALIDA trobes les millors solucions per a fer-ho realitat.

Cadires salvaescales a Càceres

Una cadira salvaescales o puja escales permet baixar i pujar escales persones de la tercera edat o persones amb mobilitat reduïda. Hi ha diferents tipus de salvaescales, però aquestes en concret es recomana per a cases particulars ja que ocupen poc espai i són molt pràctics. 

Aquesta solució salvaescala es plega de manera que no suposi una nosa al pas per l'escala quan no s'utilitza. Per fer ús de la cadira, només s'ha de desplegar i accionar el botó de moviment que hi ha en el resposabraços, immediatament la cadira es mou cap a la direcció desitjada.

Hi ha una gran varietat de possibilitats per aconseguir que la cadira pugui instal·lar-se, encara que hi hagi dificultats d'espai o portes pròximes al tram d'escales.

Plataformes salvaescales a Càceres

Són plataformes salvaescales els sistemes que poden baixar i pujar escales i transportar a persones que utilitzin cadira de rodes. Poden instal·lar-se tant a l'interior com a l'exterior i poden salvar trams d'escales corbes i rectes. 

Són molt segures ja que tenen tots els sistemes de seguretat per garantir un desplaçament estable. Tenen un sensor sensible al tacte que para el moviment de la màquina en cas de detectar un objecte en el seu recorregut. A més, té moviments progressius per evitar sots a l'arribada i sortida de tram. 

Les plataformes elevadores poden integrar-se molt bé a l'espai i són molt recomanables per a una comunitat de veïns, locals comercials, restaurants o hotels.

Elevadors de curt recorregut a Càceres

Els elevadors verticals donen accessibilitat a persones en cadira de rodes i sense ella ja que són capaços de salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. En general, totes les persones es poden beneficiar-se d'ells ja que milloren la comoditat per desplaçar-se.

Destaquen per tenir un disseny bonic i molt integrador amb l'entorn. Alguns models poden arribar a ser totalment invisibles, una cosa molt interessant si es vol preservar l'estètica de l'interior d'un edifici. 

Molts models permeten personalitzar el color de l'estructura i, també, el material del terra de la plataforma (ja sigui fusta, pedra o marbre).

Són fàcils d'utilitzar ja que només s'ha de prémer un botó perquè es mogui cap a la direcció desitjada. Tenen panys magnètics que impedeixen obrir les portes d'accés en cas que la plataforma no estigui ben situada. A més, tenen altres sistemes de seguretat que garanteixen un viatge segur.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu