sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Ciudad Real

VALIDA compte amb 20 anys d'experiència en el sector del puja escales i som l'empresa n.1 en vendes a Espanya. Comptem amb una gran varietat de tipus de salvaescales que acabaran amb els problemes d'accessibilitat. Hem aconseguit que persones amb problemes de mobilitat de localitats de la província de Ciudad Real com Puertollano, Tomelloso, Alcázar de San Juan, Valdepeñas entre molts altres, trenquen amb les barreres arquitectòniques.
salvaescaleras-valida-delegacion

La millor solució

Salvaescales a Ciudad Real

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Ciudad Real

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Ciudad Real

Elevador domèstic SUPES a una vivenda familiar de Ciudad Real

Elevadors curt recorregut SUPES

Ciudad Real, Ciudad Real

Muntatge d'una cadira pujaescales FIDUS a Miguelturra, Ciudad Real

Cadires Pujaescales FIDUS

Ciudad Real

Instal·lació d'una cadira salvaescaleras SOCIUSen Bolaños de Calatrava, Ciudad Real

Cadires Pujaescales SOCIUS

Ciudad Real

Cadira salvaescales per a trams d'escala corbs instal·lada a casa particular de Ciudad Real

Cadires Pujaescales SOCIUS

Ciudad Real

Serveis salvaescales

Salvaescales a Ciudad Real

Un Assessor Tècnic t'aconsella amb la millor solució de salvaescales perquè compleixi amb les teves expectatives i recuperis la teva independència a casa i l'accessibilitat en el recinte. Ens centrem en la persona i triem la millor opció en funció del tipus d'escala.

Ràpidament oferim un pressupost a mida, gratuït i sense compromís. Una vegada acceptat, realitzem fotometries de l'escala per poder crear un plànol 3D del projecte. Gràcies a això, aconseguim instal·lacions al mil·límetre.

Un tècnic de salvaecales de la província de Ciudad Real instal·larà la nova cadira salvaescala o plataformes ràpidament i sense obres. Per tant, el procés és molt còmode i net.

Tens amb tu el nostre equip de Servei d'Assistència Tècnica que resoldrà dubtes i problemes que sorgeixin en el futur.

Una revisió de la teva salvaescales assegurarà el bon funcionament de la instal·lació i allargar la seva vida útil. Un manteniment realitzat pels nostres tècnics puja escales permetrà preveure possibles avaries que en un futur poden arribar a ser molt costoses.

Podem realitzar el manteniment d'instal·lacions que no hàgim realitzat nosaltres.

Atendrem la incidència, avaria o problema amb el menor temps possible. Un tècnic de salvaescales visitarà el lloc per  solucionar el problema amb la instal·lació.

Podem reparar instal·lacions que no hàgim instal·lat nosaltres amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Ciudad Real

Delegación VALIDA en Ciudad Real

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Ciudad Real

Trobar una solució als teus problemes d'accessibilitat és una realitat amb VALIDA. El nostre equip de persones t'ajuda a trobar la millor solució salvaescales a Ciudad Real per a acabar amb les barreres arquitectòniques. La nostra prioritat és trobar la millor solució salvaescales centrant-nos en la persona usuària.

Cadires salvaescales a Ciudad Real

Una cadira elevadora permet que persones amb problemes de mobilitat o persones grans recuperin independència i seguretat a casa seva. Permeten baixar i pujar un tram d'escales d'interior i a la intempèrie. Poden instal·lar-se tant en escales corbes com rectes.

Per aconseguir que no ocupin espai es pot plegar el seient, reposabraços i reposapeus. D'aquesta manera es deixa lliure l'espai de l'escala perquè altres persones puguin transitar per ella.

Les cadires salvaescales són molt fàcils d'utilitzar ja que només has d'asseure't, cordar-te el cinturó de seguretat i accionar la palanca de moviment que es troba en el reposabraços. Tot el procés és molt còmode i segur.

Per garantir que la cadira combini amb el lloc, en funció del model, es pot triar una gran varietat d'entapissats i materials del seient. A més, es pot canviar el color de la guia perquè el conjunt sigui adequat per l'entorn.

Plataformes salvaescales a Ciudad Real

Les plataformes salvaescales permeten que persones en cadira de rodes puguin desplaçar-se per trams d'escales corbes o rectes. Es poden instal·lar tant a l'interior com a la intempèrie.

Aquestes plataformes elevadores solen ser una bona opció per a una comunitat de veïns, restaurants, locals que tinguin esglaons en l'entrada del recinte que impedeixen l'accessibilitat de totes les persones.

Per a utilitzar-les, només s'ha de prémer un botó perquè automàticament la plataforma es desplegui. La persona ha de col·locar-se en el centre de la màquina i uns braços de seguretat delimitaran la zona. Pitjant els botons de l'interior es podrà dirigir la plataforma cap a la direcció desitjada.

Alguns models permeten instal·lar un seient abatible perquè persones amb mobilitat reduïda pugui utilitzar la plataforma còmodament.

Elevadors de curt recorregut a Ciudad Real

Els elevadors de curt recorregut són una opció excel·lent per a salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. Permeten a persones en cadira de rodes moure's amb facilitat i milloren la mobilitat de les altres persones.

Són increïblement integrables a l'espai on s'instal·len ja que tenen una gran varietat de possibilitats de personalització. Es pot canviar el color de l'estructura i el material del terra de la plataforma (pedra, marbre o fusta). Alguns models estan dissenyats perquè siguin invisibles i no alterin l'estètica del lloc.

Els elevadors verticals, són molt fàcils d'utilitzar perquè premen només un botó aquesta es dirigeix cap a la direcció que es desitja. Disposen de molts sistemes de seguretat perquè tot el trajecte es realitzi sense problemes.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu