sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salavaescales a Conca

A VALIDA disposem més de 20 anys d'experiència aconseguint donar accessibilitat en espais on abans les persones amb mobilitat reduïda no podien accedir. Som l'empresa n.1 en ventes en tot el territori espanyol i hem aconseguit trencar amb les barreres arquitectòniques de molts espais. Persones usuàries de municipis de la província de Conca han resolt els problemes d'accessibilitat. Pots trobar instal·lacions a Tarancón, Quintada del Rei, Las Pedroñeras, San Clemente entre molts altres més. Acabar amb els problemes d'accessibilitat és possible si comptes amb l'ajuda indicada.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salavaescales a Conca

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salavaescales a Conca

Cadira pujaescales SOCIUS a Cuenca - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

Cuenca

Elevador vertical Vectio instal·lat a Cuenca

Elevadors curt recorregut VECTIO

Cuenca

Plataforma salvaescales instal·lada a un tram recte d'una comunitat de veïns de Cuenca

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Cuenca

Cadira elevadora d'escales SOCIUS a casa particular a Salmeronillos

Cadires Pujaescales SOCIUS

Salmeroncillos, Cuenca

Serveis salvaescales

Salavaescales a Conca

Per a instal·lar un salvaescales abans s'ha de valorar les necessitats de la persona usuària. A més, tenim en compte les característiques del tipus d'escala que s'ha de salvar. Per a realitzar l'estudi correctament, un Assessor visita el lloc on s'ha de fer la instal·lació i valora entre els tipus de salvaescales quina és la millor solució.

Una vegada es decideix la millor opció realitzem unes fotometries del lloc per a crear un plànol 3D del projecte final. Gràcies a això creem una instal·lació a mida del que necessita la persona.

Aquests plans permetran aprofitar al màxim l'espai de l'escala. A més, un tècnic de puja escales realitzarà la instal·lació de forma molt precisa i ràpida. Especialment en el cas de les cadires i les plataformes elevadores ja que aquestes no necessiten obres instal·lar-se.

Les persones són la nostra prioritat, per aquesta raó, ajudem resolent dubtes i incidències que puguin sorgir.

Per a garantir una vida llarga a la instal·lació salvaescales és molt recomanable realitzar manteniments periòdics. Gràcies a això, un tècnic de salvaescales de Conca podrà evitar avaries que, en un futur, poden arribar a ser molt costoses. A més, una revisió també influeix a assegurar que el sistema sigui segur i funciona com cal.

Podem fer revisions periòdiques o manteniments a instal·lacions que no hàgim realitzat nosaltres.

És important cridar a un tècnic de salvaescales quan la instal·lació faci sorolls o qualsevol cosa fora de l'habitual. Enviarem una persona en la major brevetat possible perquè pugui resoldre el problema.

Podem reparar instal·lacions de qualsevol marca i amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salavaescales a Conca

Delegación VALIDA en Conca

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salavaescales a Conca

L'accessibilitat és un dret universal, i és responsabilitat de tots garantir-la a totes les persones. Instal·lar un salvaescales a Conca millora l'autonomia i la independència de moviments i fa que una persona guanyi qualitat de vida.

 

Cadires salvaescales a Conca

La cadira elevadora permet baixar i pujar escales a persones amb problemes de mobilitat i persones majors. Poden salvar trams d'escala rectes o corbes i en exterior com en la intempèrie.

Les cadires salvaescales són còmodes i segures d'utilitzar. A més, és molt fàcil d'accionar el seu moviment ja que només amb un botó situat al reposabraços s'indica a la cadira cap a quina direcció ha d'anar. Quan no s'utilitzen es plega el seient, reposabraços i reposapeus perquè la cadira no ocupi espai.

Disposen de tots els sistemes de seguretat per a garantir un viatge segur. Tenen un sensor sensible al tacte que para el moviment al detectar un objecte enmig de l'escala.

 

Plataformes salvaescales a Conca

Les plataformes salvaescales o plataformes elevadores permeten que persones en cadira de rodes puguin desplaçar-se en un tram d'escales corbes o rectes. Alguns models també permeten salvar trams en espiral.

Aquests sistemes de salvaescales poden instal·lar-se a l'interior i a la intempèrie. Són una solució molt demanada en una comunitat de veïns, restaurants i locals. Quan es pleguen ho fan de manera que ocupin el mínim espai i deixen lliure el pas per l'escala per a altres persones.

En cas que es vulguin utilitzar per a persones amb problemes de mobilitat, però que no utilitzen cadira de rodes, es pot instal·lar un seient abatible. Per accionar la màquina només s'ha de prémer els botons de direcció perquè vagi cap a on es vulgui.

 

Elevadors de curt recorregut a Conca

Els elevadors verticals són sistemes de salvaescales que permeten que persones en cadira de rodes salvin desnivells de fins a 3 metres. Són una solució que facilita la mobilitat de totes les persones ja que són molt versàtils.

Aquests salvaescales són perfectes per recintes on no es vol soroll visual. Això es deu al fet que tenen un disseny bonic i integrador. Molts models permeten personalitzar l'elevador amb el color desitjat i fins i tot es pot canviar el material de la plataforma perquè sigui el mateix que el terra que l'envolta.

Són fàcils d'utilitzar ja que només s'ha de prémer la botonera del seu interior per  indicar cap a quina direcció anar. Tenen un sistema de seguretat que garanteix un viatge sense problemes.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu