sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Còrdoba

Es pot recuperar l'accessibilitat i la llibertat de moviments si comptes amb els millors experts per això. VALIDA és una empresa espanyola n.1 en ventes en tot el territori. Comptem amb més de 20 anys d'experiència que ens avalen per a assessorar amb la millor solució salvaescales. Moltes persones amb mobilitat reduïda de poblacions com Còrdoba, Lucena, Puente Genil o Montilla entre molts altres més han aconseguit acabar amb les escales o desnivells que estaven suposant un problema per a elles.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Còrdoba

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Còrdoba

Instal·lació cadira salvaescales UNUM en Montilla, Còrdova

Cadires Pujaescales UNUM

Córdoba

Salvaescales en Lucena - Còrdova model SOCIUS

Cadires Pujaescales SOCIUS

Córdoba

Salva escales en Montoro - Còrdova modelo SOCIUS

Cadires Pujaescales SOCIUS

Córdoba

Instal·lació de cadira salvaescales a La Carlota, Córdoba - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

Córdoba

Serveis salvaescales

Salvaescales a Còrdoba

Gràcies a un Assessor Tècnic obtindràs la millor solució per la teva situació que, a més, tindrà en compte les necessitats de mobilitat. També es fa un estudi de les característiques del lloc per a trobar el salvaescales que encaixi millor.

En el moment que vingui un Assessor aquest lliura un pressupost a mida, gratuït i sense compromís. Una vegada aprovat, fem un plànol 3D mitjançant fotometries del lloc per poder realitzar una instal·lació a mida i molt precisa.

Realitzant un manteniment periòdic al teu salvaescales es poden prevenir moltes avaries. A més, els nostres tècnics de salvaescales de la zona asseguraran que la instal·lació funcioni correctament. Al final, una bona revisió influirà en allargar la vida útil de la màquina.

Podem realitzar el manteniment de qualsevol sistema salvaescales, encara que no l'hàgim instal·lat nosaltres mateixos.

Sabem la importància de tenir disponible en tot moment el salvaescales, per aquesta raó, gestionem avaries i incidències al més aviat possible.

Podem reparar instal·lacions que no hàgim fet nosaltres amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Còrdoba

Delegación VALIDA en

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Còrdoba

Comptem amb el millor equip de salvaescales de la província de Còrdova per aconsellar-te amb la millor opció per a tu. En funció de les necessitats i el tipus d'escala trobem la millor opció per a acabar amb les barreres arquitectòniques. T'aconsellem amb la millor solució triant entre la varietat de models de salvaescales.

Cadires salvaescales a Còrdova

És un sistema de salvaescales ideal per a persones amb problemes de mobilitat. Moltes persones de la tercera edat solucionen els problemes d'accessibilitat a casa gràcies a elles. Les cadires puja escales permeten baixar i pujar escales corbes i rectes i poden instal·lar-se a l'interior o a l'exterior.

Aquesta classe de cadira salvaescala es plega de manera que ocupi poc espai quan no s'utilitza, d'aquesta manera, l'escala queda lliure perquè altres persones puguin passar per ella. Per accionar-les només s'ha de pressionar el botó del reposabraços i aquesta es desplaça cap a la direcció que es vulgui.

Són còmodes i molt segures ja que disposen de tots els sistemes de seguretat necessaris per a garantir un trajecte estable i sense problemes. Tenen un cinturó de seguretat i, a més, un sensor sensible al tacte que para la màquina si detecta un objecte enmig de l'escala.

Plataformes salvaescales a Còrdova

Les plataformes salvaescales poden transportar al llarg d'una escala a persones en cadira de rodes. Poden salvar trams d'escala rectes o corbes i també a l'exterior. Poden resistir les inclemències del temps ja que estan preparades per resistir altes i baixes temperatures.

Les plataformes elevadores són una opció molt popular en una comunitat de veïns, restaurants i locals que tenen un replà amb esglaons a l'entrada de l'edifici. No ocupen molt espai ja que tenen un disseny molt compacte quan no s'utilitzen.

Per a fer-ne ús només s'han de desplegar i la persona usuària s'instal·la al centre de la plataforma. Des d'allà pot controlar els moviments i fer que aquesta es desplaci cap a la direcció que es vulgui.

Elevadors de curt recorregut a Còrdova

Són un sistema d'elevació que permet salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. Els elevadors verticals de curt recorregut donen accessibilitat a persones en cadira de rodes i faciliten la mobilitat de tots els seus usuaris.

Aquests sistemes de salvaescaleras són molt recomanables a espais on el disseny i la conservació de l'estètica del lloc és important. Això es deu al fet que tenen una gran possibilitat de personalització, canviant el color de l'estructura i el material de la plataforma. A més, alguns models poden ser gairebé imperceptibles a simple vista.

Són molt segurs ja que disposen de diferents sistemes per a garantir un viatge segur i estable. També són fàcils d'utilitzar ja que amb només un botó s'activa el seu moviment.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu